Αναταραχή στο γυναικείο του Άρη Θεσσαλονίκης. Ανακοίνωση των αθλητριών και παραιτήσεις - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναταραχή στο γυναικείο του Άρη Θεσσαλονίκης. Ανακοίνωση των αθλητριών και παραιτήσεις

Παραιτήθηκαν οι Βαγγέλης Αγγελούσης και Κώστας Κουράκος από το χάντμπολ του Άρη. Νέος έφορος χάντμπολ ο Τάσος Οικονόμου, πρώην πρόεδρος του ΑΣ Άρης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανακοινώνει ότι κατόπιν της παραίτησης των κκ. Αγγελούση Ε. και Κουράκο Κ. στις 24 Οκτωβρίου 2017 από την γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Συλλόγου μας, τοποθετήθηκε έφορος, με απόφαση του Δ.Σ. στις 6/11/2017, το μέλος και Γεν. Γραμματέας του ΑΣ ΑΡΗΣ, κ. Αναστάσιος Οικονόμου».

Οι κ. Αγγελούσης και Κουράκος παραιτήθηκαν, ως ένδειξη διαμαρτυρίας,
ύστερα από τα γεγονότα πριν από τον αγώνα με το Καματερό. Αυτό που ξεχείλησε το ποτήρι ήταν όταν πριν από το παιχνίδι στο Καματερό οι  αθλήτριες ενημερώθηκαν ότι σε ένα ταξίδι… αυθημερόν και σίγουρα επίπονο στην Αττική, θα πρέπει να πληρώσουν από την τσέπη τους τα γεύματά τους, με αποτέλεσμα οι παίχτριες να εκδώσουν ανακοίνωση. Στην ανακοίνωσή τους μάλιστα τόνιζαν και το γεγονός ότι θα δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους για την φανέλα του Άρη, για την οποία νιώθουν υπερήφανες και επί της ουσίας, υπογράμμισαν την ανάγκη γενικότερης κινητοποίησης, ούτως ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογες θλιβερές καταστάσεις.

Όπως αναφέρει το pressaris.gr αντί η ανακοίνωση αυτή να ευαισθητοποιήσει και να αφυπνίσει την διοίκηση του ΑΣ Άρης, ώστε να βρεθεί λύση για τα επόμενα ταξίδια ή ακόμη και να δοθεί μια συγγνώμη (δημόσια ή μη δεν έχει σημασία…), τέθηκε ακόμη και θέμα.. εξηγήσεων και απολογίας των αθλητριών!  Αναλυτικά, όσα ανέφερε η ανακοίνωση των αθλητριών:
 
«Mε την παρούσα ανακοίνωση, εμείς οι αθλήτριες του τμήματος χάντμπολ, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον πολυπληθή κόσμο του αγαπημένου μας συλλόγου, τα εξής:
Πριν την τελευταία προπόνηση (21:00/17-11), για τον αυριανό αγώνα με το Καματερό στην Αθήνα, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του γενικού γραμματέα του ΑΣ ΑΡΗΣ, κου Οικονόμου με την αρχηγό της ομάδας, όπου έγινε ενημέρωση για την ώρα αναχώρησης του λεωφορείου, που θα πάει αυθημερόν την ομάδα στην Αθήνα.

Επίσης, έγινε σαφές ότι θα πρέπει οι αθλήτριες και ο προπονητής με τη συνοδό να πληρώσουν μόνοι τους τα γεύματα, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην Αθήνα, διότι, ο σύλλογος δε μπόρεσε να εξασφαλίσει χρήματα για τη διατροφή της αποστολής, παρά μόνο για την πληρωμή του λεωφορείου.

Εμείς, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΑΡΗ, ότι παρά την απίστευτη αντιμετώπιση από τη διοίκηση, θα δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε τη νίκη στον αυριανό αγώνα και πως είμαστε υπερήφανες, που επιλέξαμε να αγωνιζόμαστε με τη φανέλα ενός τόσο ιστορικού και μεγάλου συλλόγου, όπως ο ΑΣ ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης.
Οι διοικούντες του συλλόγου θα πρέπει να καταλάβουν ότι οι αθλητές και οι αθλήτριες είναι οι εκπρόσωποι (αφιλοκερδώς) του συλλόγου κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα όλης της χώρας, με αποτέλεσμα το όνομα του ΑΡΗ να ταξιδεύει παντού, δημιουργώντας νέους φίλους και οπαδούς, και για αυτό θα πρέπει να λαμβάνουν της ανάλογης μεταχείρισης και από τη διοίκηση.
Ευχόμαστε, να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο σε άλλο τμήμα του συλλόγου στο μέλλον και κάποιοι να αναθεωρήσουν το ρόλο τους μέσα στη λειτουργία του μεγάλου οργανισμού, που λέγεται ΑΡΗΣ και έχει 103 χρόνια ζωής.
Οι αθλήτριες του γυναικείου χάντμπολ

ΥΓ Ελπίζουμε στο επόμενα παιχνίδια με Γιάννενα (2/12) και Ν.Ιωνία(16/12) να μην υποχρεωθούμε εκτός από τα γεύματα να πληρώσουμε και τη μετακίνηση…..».

πηγή: pressaris.gr

No comments