Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αερωπό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αερωπό

Με...κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός έκαμψε με μεγάλη άνεση την αντίσταση του Αερωπού Έδεσσας στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Handball Premier που διεξήχθη στο Ρέντη. Οι Πειραιώτες που αγωνίστηκαν χωρίς τον Αλέξανδρο Αλβανό και τον Κωνσταντίνο Τσιλιμπάρη, Νίκολα Σκρόμπιτς, επικράτησαν εύκολα με 39-21 και διεύρυναν την αήττητη πορεία που τους διατηρεί μόνους πρώτους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πετυχαίνοντας παράλληλα την 17η νίκη τους στο πρωτάθλημα, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας της σεζόν.

Kαταιγιστικός στο πρώτο μέρος και με ροτέϊσον!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Ζαραβίνας άνοιξε το ροτέϊσον δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους  Τσακνή, Χάλαρη, Στούμπη, Λιάπη, Παπαδόπουλο, ήταν καταιγιστικός. Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν πολύ υψηλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο αποκτώντας μεγάλες διαφορές και στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν μπροστά στο σκορ με διψήφια διαφορά (11-1) τρέχοντας ένα σερί 10-0 από το 1-1. Στο 12:36, ο Ολυμπιακός δέχθηκε το δεύτερο μόλις γκολ με τον Αερωπό να μειώνει σε 11-2. Με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου ο Θρύλος έφτασε στο 15-5 για να κλείσει το ημίχρονο με το ευρύ 21-9 και τον Τάσο Τσακνή να έχει πραγματοποιήσει στο διάστημα αυτό 14 επεμβάσεις!

Ίδια εικόνα και στην επάναληψη

Στην επανάληψη διατηρήθηκε η ίδια εικόνα με τον Ολυμπιακό να έχει τον απόλυτο έλεγχο και το προβάδισμα με μεγάλες διαφορες. Στο 44’ οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 25-10 στο 50’ με 32-17. Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά την εξέλιξη του ματς με τον Θρύλο να εκτοξεύει τη διαφορά μέχρι και στα 19 τέρματα, 38-19, 3 λεπτά πριν το φινάλε και να φτάνει με χαρακτηριστική άνεση στο τελικό 39-21!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ - ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 39-21
Τα πεντάλεπτα: 3-1, 2-1, 11-3, 16-5, 18-6, 21-9 (ημχ.), 26-10, 28-12, 31-15, 32-17, 35-18, 39-21

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης, Κρητικός 9, Πετρίσεβιτς 4, Τζηράς 2, Καραμπουρνιώτης 1, Μισαηλίδης 1, Σκρόμπιτς, Στούμπης 3, Παπαδόπουλος, Κανδύλας 1, Σανίκης 7, Παπαδιονυσίου 4, Λιάπης 3, Λιόλιος, Χάλαρης 4.

ΑΕΡΩΠΟΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Αθανασίου, Π. Τζουβάρας 2, Μαυρόπουλος, Φ. Τζουβάρας 9, Δημάκης 4, Βαφείδης 1, Γάτσης 1, Κυριμλίδης, Κυριακού 2, Λιόφης 2, Αρβανιτίδης, Τριανταφύλλου.
Διαιτητές: Κουτσός- Ψύλλος, Δίλεπτα: 0-2, Πέναλτι: 1/1-1/1.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ζαραβίνας: «Κερδίσαμε αρκετά πράγματα από αυτό το ματς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr: «Αφήσαμε πίσω το Κύπελλο οριστικά, επιστρέψαμε στην πραγματικότητα του πρωταθλήματος και κερδίσαμε και από αυτό το ματς αρκετά πράγματα. Έτσι πρέπει να βλέπουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια. Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο που ακολουθεί με τον Φίλιππο Βέροιας που μας δυσκόλεψε πολύ στον πρώτο γύρο. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Έδεσσας για την προσπάθεια που καταβάλει».


Κανδύλας: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα»

Ο Πέτρος Κανδύλας δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Από την αρχή του παιχνιδιού ελέγχαμε το σκορ. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Είχαμε πει από την αρχή της εβδομάδας ότι στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και ότι πρέπει να είμαστε πιο σκληροί και πιο ποιοτικοί και να κερδίζουμε κάτι από κάθε ματς. Απομένουν άλλα τρία παιχνίδια για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θέλουμε το «3Χ3» για να παραμείνουμε αήττητοι».

No comments