Ο πρόεδρος στη Λαμία φώναξε την αστυνομία να διώξει προπονητή από τον πάγκο (φωτό) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο πρόεδρος στη Λαμία φώναξε την αστυνομία να διώξει προπονητή από τον πάγκο (φωτό)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Κυριακή στη Λαμία, πριν ξεκινήσει ο αγώνας μεταξύ του Ιωνικού Νεας Μαγνησίας με την Αναγέννηση Βύρωνα για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ανδρών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του speaker.gr (φωτό)  xρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ξεκινήσει με 15 λεπτά καθυστέρηση λόγω μιας εσωτερικής διένεξης των γηπεδούχων, ο αγώνας Χάντμπολ στο Χαλκιοπούλειο γήπεδο Λαμίας το μεσημέρι της Κυριακής 18/3, ανάμεσα στον
Ιωνικό Μαγνησίας και την Αναγέννηση Βύρωνα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας χάντμπολ ανδρών.


Ο προπονητής Ηρακλής Οικονόμου, επιχείρησε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του Ιωνικού που όπως υποστηρίζει έστησε στην αρχή του πρωταθλήματος, όμως ήταν ανεπιθύμητος από τον πρόεδρο του Ιωνικού και για να απομακρυνθεί παρενέβη η αστυνομία. Τελικά ο κ. Οικονόμου προκειμένου να γίνει το παιχνίδι αποχώρησε χωρίς περαιτέρω φασαρία στις κερκίδες του γηπέδου.

Ανεξάρτητα με το ποιος έχει δίκιο σε αυτή τη διένεξη που αναδεικνύει την υποβάθμιση του αθλήματος σε όλο της το μεγαλείο, πρέπει επιτέλους να εφαρμοστεί η νομοθεσία και μάλιστα αυστηρά, για το φαινόμενο να μην δηλώνονται αδειοδοτημένοι προπονητές, στους πάγκους των ομάδων.


No comments