Ξεκίνημα με Μαυροβούνιο για την πρόκριση στο παγκόσμιο γυναικών Κ20 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκίνημα με Μαυροβούνιο για την πρόκριση στο παγκόσμιο γυναικών Κ20

Στην Ποντγκόριτσα, πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων Κ20, προκειμένου να πάρει μέρος στον 7ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2018.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπονήθηκε χθες το πρωί, ενώ σήμερα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με το Μαυροβούνιο που θα αρχίσει στις 21:00. Από την προπόνηση τα νέα ήταν ευχάριστα, αφού η περιφερειακή Δέσποινα Φράγκου, ξεπέρασε τον τραυματισμό της στους προσαγωγούς και έτσι θα
βρίσκεται στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Αλέξανδρος Ταρινίδης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Οι συνθήκες είναι πολύ καλές, όπως και η φιλοξενία. Θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς απέναντι στο Μαυροβούνιο, που είναι το φαβορί και παίζει στην έδρα του. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, μια σχολή με παράδοση στο γυναικείο χάντμπολ. Δεν είναι τυχαίο ότι το 2012 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και λίγους μήνες μετά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης! Όλα τα κορίτσια έχουν μεγάλη θέληση, θέλουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη στην επίθεση, ώστε να μην δεχθούμε εύκολα γκολ στην κόντρα, να έχουμε ενέργεια πάθος και συγκέντρωση».

Στην διάθεση του προπονητικού επιτελείου βρίσκονται οι αθλήτριες: Πυριτίδου, Ξυρίδου, Τροχίδου Χ. (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Φράγκου, Διακογιάννη, Μακρή, Χαριτίδη (ΟΦΝ Ιωνίας), Ανδρίτσου, Μανιά, Χριστοπούλου (ΓΑΣ Καματερού), Αργυροπούλου, Αμανατίδου, Καραβέλη (HONDA Πανόραμα), Παναγιωτίδου (ΠΑΟΚ RED- LED), Θεοδοσοπούλου (Φίλιππος Βέροιας), Λούρη (Άρης Θ.).
Προκριματικά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
7ος όμιλος (Ποντγκόριτσα, Μαυροβούνιο)
Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018
21:00, Ελλάδα- Μαυροβούνιο
Σάββατο 24 Μαρτίου 2018
19:00 Ελβετία- Ελλάδα
Κυριακή 25 Μαρτίου 2018
21:00 Μαυροβούνιο- Ελβετία

No comments