Συνεργασία Danaon Cup με τη Σουηδική IF Hallby Handboll - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεργασία Danaon Cup με τη Σουηδική IF Hallby Handboll

Ο Διομήδης και η Οργανωτική Επιτροπή του Danaon Cup είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν επίσημα την έναρξη συνεργασίας με τη Σουηδική IF Hallby Handboll (http://www.hallbyhandboll.se) και το Hallbybollen i Jönköping (http://www.hallbybollen.se/), ενός εκ των κορυφαίων youth handball tournaments στη Σκανδιναβία, το οποίο διοργανώνεται από την Σουηδική ομάδα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Διομήδη "Αποτελεί μια στρατηγικής
σημασίας συνεργασία καθώς δεν περιορίζεται αμιγώς στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά επεκτείνεται και σε τεχνικό, οργανωτικό και επίπεδο marketing. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρέθηκε στην περιοχή της Αργολίδας ο εκπρόσωπος της Σουηδικής ομάδας, ο ελληνικής καταγωγής Σταύρος Χατζηγεωργιάδης, με τον οποίο συζητήσαμε κάθε λεπτομέρεια, ανταλλάξαμε ιδέες, καθορίσαμε το πλαίσιο συνεργασίας, χαράξαμε τη στρατηγική και το πλάνο του Danaon Cup 2018 και φυσικά επικυρώσαμε τη συμφωνία με εκατέρωθεν υπογραφές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει από τον Αύγουστο του 2017 με πρωτοβουλία του ίδιου του Σταύρου, τον οποίο, με την ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τις προσπάθειες και την αρωγή του στην ολοκλήρωση αυτής της συμφωνίας.
Το Project Danaon Cup, υπό την ανανεωμένη του μορφή, φιλοδοξεί αφενός μεν να διαφημίσει το Ελληνικό Handball και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Ανάπτυξη και αφετέρου να αναδείξει τη γοητεία και τις ομορφιές της Ελλάδας στο εξωτερικό. Στόχος της επόμενης πενταετίας είναι αυτή η πανέμορφη γωνιά της Ελλάδας, η περιοχή της Αργολίδας, να αποτελέσει παγκόσμιο πόλο έλξης για το άθλημα που αγαπάμε. Καλωσορίζουμε την IF Hallby και ευχόμαστε αυτή η συμφωνία να είναι η απαρχή μιας εποικοδομητικής και μακροχρόνιας συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα."

No comments