«Πονηρό παιχνίδι. Στόχος μόνο η νίκη» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Πονηρό παιχνίδι. Στόχος μόνο η νίκη»

Αποφασισμένος να διεκδικήσει άλλους δύο βαθμούς είναι η ανδρική ομάδα του ΑΣΕ Δούκα που το Σάββατο (08/12) στις 18.00 κοντράρεται στην Έδεσσα με αντίπαλο τον Αερωπό, για την προτελευταία αγωνιστική του α’ γύρου της Handball Premier.

Ένα παιχνίδι που για τους «μπλε» του Κωστή Μπούνα η νίκη είναι μονόδρομος για να μπορέσουν να διατηρηθούν στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα να αποκτήσουν θετική ψυχολογία ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (15/12, 17.15).

ΜΙΤΡΟΒΙΤΣ: «ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΩΠΟ»


Ο ίντερ του ΑΣΕΔ, Νικολά Μίτροβιτς, μίλησε για την αναμέτρηση του Σαββάτου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Ο Αερωπός είναι μια από τις πιο επικίνδυνες ομάδες του πρωταθλήματος που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να μας κάνει ζημιά. Θέλουμε να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο για 60 αγωνιστικά λεπτά, να ρίξουμε το βάρος στην αμυντική μας λειτουργία για να μπορέσουμε να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Είναι ένα πονηρό παιχνίδι μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα όμως στόχος μας είναι μόνο η νίκη».

No comments