Με πρόκριση ολοκληρώθηκε το 2017 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με πρόκριση ολοκληρώθηκε το 2017

Μετά την εκπληκτική και αήττητη πορεία της στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, η ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού, ολοκλήρωσε νικηφόρα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2017, καθώς επικράτησε με 33-18, εκτός έδρας του ΓΑΣ Κιλκίς και πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Από την αρχή σε θέση οδηγού, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κιλκίς, οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα, επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και πήραν με χαρακτηριστική άνεση την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πρώτος σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους», που αγωνίστηκαν χωρίς τους Αλβανό, Σανίκη,
Τσιλιμπάρη, Λεωνίδα και Ασβαστά, ήταν ο Σκρόμπιτς με έξι τέρματα. Η κλήρωση της συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στα γραφεία της ΟΧΕ στις 13:00.

ΓΑΣ Κιλκίς - «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.»-Ομίλου Ξυνή 18-33
Τα πεντάλεπτα: 0-3, 2-3, 4-5, 4-9, 7-10, 10-13 (ημ.), 12-17, 13-21, 15-23, 15-26, 16-28, 18-33 (τελ.)
, -
ΓΑΣ Κιλκίς (Γιάννης Λαζαρίδης): Σακαλής, Δεληγιάννης 6, Δούγιας 5, Κεσίδης, Γιαβασίδης 1, Κολεσιώτης, Φαχουρίδης Στ., Βαφειάδης, Αναστασιάδης 2, Τοκατζόγλου 2, Κοβλακάς, Μαυρόπουλος 1, Φαχουρίδης Αρ. 1, Μιχαηλίδης, Ψάρρας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Π. Κωστακίδης 5, Κρητικός 3, Τζηράς 1, Καραμπουρνιώτης 1, Μισαηλίδης, Σκρόμπιτς 6, Στούμπης 4, Παπαδιονυσίου 4, Κανδύλας, Φάμπατς 2, Λιάπης 2, Λιόλιος, Χάλαρης 5.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους και για την παρουσία τους μέχρι τώρα. Σήμερα αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να είμαστε σοβαροί και να σεβαστούμε τον αντίπαλο, που έχει ιστορία στον χώρο με κατακτήσεις τροπαίων. Πήραμε την νίκη και την πρόκριση και τώρα μπορούμε να ξεκουραστούμε. Θέλουμε να επιστρέψουμε με μεγαλύτερη όρεξη για δουλειά ώστε να έχουμε ακόμη καλύτερη συνέχεια» σχολίασε ο Ζαραβίνας στο osfp.gr.

Ο πίβοτ του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, με τη σειρά του δήλωσε: «Ήταν η τελευταία μας αγωνιστική υποχρέωση για το 2017. Ήμασταν το φαβορί και έπρεπε να είμαστε σοβαροί και να δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να πάρουμε διαφορά αλλά στο δεύτερο μισό βελτιώσαμε την άμυνα μας, τρέξαμε, πετύχαμε εύκολα γκολ και πήραμε τη διαφορά που μας έδωσε την νίκη και την πρόκριση. Η χρονιά κλείνει θετικά για εμάς, θα ξεκουραστούμε και θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά»

No comments