"Οι Στάρ της άμμου" - Η έκδοση του 2017 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Οι Στάρ της άμμου" - Η έκδοση του 2017

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δημοσίευσε την (καθιερωμένη, πλέον) φωτογραφική – αναμνηστική έκδοση από το EURO της Κροατίας, όπου η Εθνική μας ομάδα των γυναικών κατέλαβε την 6η θέση (και προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτ/μα, τον ερχόμενο Ιούλιο, στην Ρωσία).

Στο βιβλίο αυτό, του οποίου τον συντονισμό της έκδοσης είχε - για 3η συνεχόμενη έκδοση - ο Γιώργος Μπεμπέτσος, θα δείτε πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίες της διοργάνωσης και της εθνικής μας. Μπορείτε
να το «κατεβάσετε» σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου (διατίθεται σε εφαρμογή τόσο για Windows όσο και για Mac) ακολουθώντας τους συνδέσμους που δίνονται εδώ:

http://eurohandball.com/article/29695

"Το EURO στο Ζάγκρεμπ έθεσε νέα πρότυπα όσον αφορά στην ποιότητα του παιχνιδιού, την οργάνωση και την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης", λέει ο πρόεδρος της EHF Michael Wiederer. "Οι χιλιάδες θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες στο κεντρικό γήπεδο, στις όχθες της λίμνης Jarun, καταδεικνύουν γιατί το μπιτς χάντμπολ έχει γίνει ένα τόσο δημοφιλές άθλημα".

Ο Ole Jorstad, πρόεδρος της Επιτροπής Μπιτς Χάντμπολ της EHF, πρόσθεσε: "Στόχος μας ήταν να κάνουμε το EURO στο Ζάγκρεμπ ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στο καλεντάρι της EHF και νομίζω ότι το επιτύχαμε, στήνοντας μία διοργάνωση που θα μπορεί κάποιος να θυμάται για πολλά: παίκτες, θέαμα, διαιτησία, θεατές στις κερκίδες και τηλεθεατές. Οι καλύτεροι αθλητές από όλη την Ευρώπη έκαναν το EURO 2017 ένα αξέχαστο τουρνουά!».

Στην διοργάνωση, από Ελληνικής πλευράς, πέραν της Εθνικής γυναικών, συμμετείχαν οι Γιώργος Γρούμπας και Νικολέτα Βελάνη (διαιτητές) και ο Γιώργος Μπεμπέτσος (παρατηρητής των αγώνων – Οργανωτική Επιτροπή).

No comments