Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Μετά το ματς ΑΕΚ - ΠΑΟΚ οι προπονητές και οι αρχηγοί των δυο ομάδων έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Στέλιος Σεϊρεκίδης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όχι μόνο λόγω ΑΕΚ, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τον εαυτό μας γιατί για πρώτη ίσως φορά μετά από τόσο καιρό κάναμε τόσα λάθη στην πάσα και την τελική προσπάθεια. Ήταν σημαντικά στοιχεία του αγώνα για εμάς όπου και κρίθηκε το παιχνίδι. Παρότι μείναμε πίσω στο σκορ, καταφέραμε 2-3 φορές
να γυρίσουμε το ματς, αλλά η τελική προσπάθεια δεν ήταν η αναμενόμενη και αυτό μας στέρησε από το να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα»

Νίκος Γραμματικός (προπονητής ΑΕΚ): «Για εμάς το ξέραμε από την αρχή ότι ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και λόγω των συνθηκών που είχαν διαμορφωθεί από τα άτυχα αποτελέσματα, αλλά πολύ περισσότερο λόγω του ότι είχαμε απέναντι μας έναν ισχυρό αντίπαλο, όπως ο ΠΑΟΚ, που πάντα είναι εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ελλάδα και πρωταγωνιστεί. Σήμερα δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ. Κάναμε λάθη στην επίθεση, αλλά όλα ξεκινούσαν από την άμυνα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε με τα παιδιά. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Σε ερώτηση για το αν έπαιξαν τον ρόλο τους τα δύο ματς με την London είπε: «Έπαιξαν τον ρόλο τους, αγωνίστηκαν όλα τα παιδιά απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο. Ποιο πολύ βοήθησε στο να ξεφύγει το μυαλό μας και να βρούμε ρυθμό στην ταχύτητα».

Θοδωρής Πετρίδης (αρχηγός ΠΑΟΚ): «Θα ήθελα αρχικά να αναφερθώ στο πολύ κακό ξεκίνημα που κάναμε, δεν ήταν κάτι που είχαμε υπολογίσει. Τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά. Παρόλα αυτά καταφέραμε όσο περνούσε η ώρα να βρούμε καλύτερες συνθήκες παιχνιδιού και ειδικές καταστάσεις, σημειώνοντας κάποια γκολ. Δυστυχώς όμως δεν ήταν αρκετή η προσπάθεια. Πολλές φορές ήταν η δική μας αστοχία, άλλες φορές η καλή μέρα που βρέθηκε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, κάποιες άλλες φορές τα ανόητα λάθη που κάναμε. Σε εισαγωγικά η ΑΕΚ ήταν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά κάπως έτσι ισχύει για όλους τους αντιπάλους, το πρωτάθλημα φέτος είναι ανταγωνιστικό και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Σήμερα ούτε θα κρινόταν, ούτε θα χανόταν ο τίτλος. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε περισσότερο για τα επόμενα παιχνίδια»

Διονύσης Γεωργιάδης (αρχηγός ΑΕΚ): «Θα ήθελα να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε, παρά τα λάθη. Μαζί με τον κόσμο στο γήπεδο, πιστεύω προσφέραμε ένα όμορφο τηλεοπτικό προϊόν που χρειάζεται το άθλημα μας. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε μετά από τρία χαμένα ντέρμπι. Συμπεριφερθήκαμε όπως ένας υγιής οργανισμός. Μετά τα άτυχα αποτελέσματα συσπειρωθήκαμε και αυτό λειτούργησε υπέρ μας. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχαμε πάθος. Είναι μόνο δύο βαθμοί, όπως είπε και ο Θοδωρής (Πετρίδης) δεν θα παίρναμε ούτε το πρωτάθλημα, ούτε το κύπελλο. Είχαμε διαφορά έξι γκολ, η οποία μειώθηκε στο ένα. Δείξαμε αντανακλαστικά. Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και με την βοήθεια του κόσμου, ο οποίος είναι... μοχλός, τον χρειαζόμαστε κοντά μας, όχι μόνο στα ματς με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά σε όλα τα παιχνίδια για να μας δίνει αυτή την έξτρα ώθηση. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά».

No comments