Τα νούμερα τηλεθέασης του ΑΕΚ-Ολυμπιακός ΣΦΠ (πίνακας) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα νούμερα τηλεθέασης του ΑΕΚ-Ολυμπιακός ΣΦΠ (πίνακας)

Παρόλο που ήταν η δεύτερη μετάδοση Παρασκευή απόγευμα από την ΕΡΤ2, παρόλο που ήταν ντέρμπυ μεταξύ δυο ομάδων με αρκετούς φιλάθλους και παρόλο που το παιχνίδι κρίθηκε στο 1 γκολ, τελικά αυτά τα στοιχεία δεν ήταν αρκετά για να προσελκύσουν περισσότερο κοινό.

Τι κι αν του αγώνα Handball προηγήθηκε Water Polo Ανδρών μεταξύ Γλυφάδας-Ολυμπιακού (που ως «παρηγοριά» να σημειώσω ότι προσέλκυσε λιγότερο κοινό), δεν προσέφερε καλό lead in και για ακόμα μία φορά φάνηκε αυτή η ζώνη  να ελκύει κυρίως γυναικείο κοινό . Για
την ιστορία η μετάδοση σε κοινό Άνδρες 15-44 έγραψε μερίδιο 9,6% που η αναγωγή του βέβαια σε κάλυψη στο ίδιο κοινό, ήταν 33.600 άτομα περίπου. Τέλος θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε την παρακολούθηση της μετάδοσης μέσα από την πλατφόρμα Web TV της ΕΡΤ2, που ίσως λόγω ώρας καταφέρνει να προσελκύσει κοινό που δεν έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την τηλεοπτική μετάδοση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, η αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακός, είχε αθροιστική κάλυψη 212.907 τηλεθεατές, δείκτης που εμφανίζει των αριθμό που παρακολούθησαν έστω και ενα λεπτό του αγώνα (όχι απαραίτητα όλον τον αγώνα) και μερίδιο τηλεθέασης 2,2%, δηλαδή ποσοστό επί όσων παρακολουθούσαν τηλεόραση εκείνη την ώρα. Και οι δυο δείκτες αναφέρονται σε ηλικίες μεγαλύτερες των 15 ετών.

Όπως φαίνεται από την παρακάτω εικόνα, το μερίδιο 2,2% της μετάδοσης, είναι ακριβώς το ίδιο, με το μέσο μερίδιο του καναλιού εκείνη την ημέρα.


No comments