Έλαμψαν Τσάκαλου, Σάββας, και Ιωάννου - Οι επιδόσεις των Ελλήνων στο εξωτερικό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έλαμψαν Τσάκαλου, Σάββας, και Ιωάννου - Οι επιδόσεις των Ελλήνων στο εξωτερικό

Οι επιδόσεις των Ελλήνων του εξωτερικού που αγωνίστηκαν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. πρώτη νίκη στο Τσάμπιονς Λίγκ για την Κριμ με την Τσάκαλου να πετυχαίνει 5 τέρματα. Στην πρώτη θέση στον πίνακα των σκορερ της HBL2, ανέβηκε ο Σάββας Σάββας.



EHF Champions League
Μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση για την Τσάκαλου στη νίκη της Κριμ με 27-26 επί της Νίκομπινγκ από την Δανία. Η
ελληνίδα διεθνής με τα 5 γκολ που πέτυχε, συνέβαλε τα μέγιστα στην πρώτη νίκη τηςε ομάδας της στην κορυφαία διοργάνωση.

Γερμανία
Στη Γερμανία Στην γυναικεία μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ νίκησε 21-20 την Μπένσχαιμ της Μάρθας Λογδανίδου (2 γκολ) για την 4η αγωνιστική. Η ομάδα της διεθνούς πλέι μέικερ παραμένει χωρίς βαθμό στην 11η θέση.

Στην BL2 η Χίλντεσχάιμ ήρθε ισόπαλη 30-30 στην έδρα της Έσεν με τον Σάββα να είναι εξαιρετικός με 10 γκολ (0/1, 1 κίτρινη, 1 δίλεπτο), πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης στο 59:51. Το παιχνίδι τελείωσε με τον Τζούφρα να σημειώνει 1 τέρμα, όπως και ο Αδάμ Παπαδόπουλος που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο 42:34.Ο Νίκος Πασσιάς δεν ήταν στην αποστολή. Ο Σάββας επανήλθε στην πρώτη θέση στον πίνακα των σκορερ της HBL2 με 76 (17 πέναλτι) τέρματα.

Ήττα και για τη Χαμ του Βύρωνα Παπαδόπουλου, με 24-23 στην έδρα της Ράιν Βίκινγκ με τον έλληνα διεθνή να πετυχαίνει 7 τέρματα (0/1 7μ) με την ομάδα του να παραμένει με 10 πόντους στην 9η θέση της βαθμολογίας, ύστερα από 9 παιχνίδια.

Στην 3 Liga Sud η Ντάσενμπεργκ έχασε εντός έδρας με 21-23 από τη Χόχντορφ με τον Θοδωρή Μεγαλοοικονόμου να πετυχαίνει 4 τέρματα (4/4 πέναλτι, 1 κίτρινη, 2 δίλεπτα). Η Ντάσεμπεργκ βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς σε 8 αγώνες

Στην 3 Liga Nord η Μέκλενμπουργκ Σβερίν των Μαραγκού και Ευαγγελίδη που πέτυχαν από 3 τέρματα ο καθένας, νίκησε εκτός έδρας 28-22 την Μπράουσβαινγκ. Η Σβερίν βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς σε 7 αγώνες. Η Ροστόκ με τον Θέμη Ηλιόπουλο να μην πετυχαίνει τέρμα έχασε με 28-24 από την Αλτενχολτζ και βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες.

Λουξεμβούργο
Το απόλυτο για την 4η αγωνιστική, διατήρησε η Ες, που νίκησε τη Ντίρκιχ με 39-17. Ο Αλέξανδρος Βασιλάκης πέτυχε 6 τέρματα (2/2), Σπύρος Χερουβείμ 3 τέρματα και ο διεθνής τερματοφύλακας Πέτρος Μπουκοβίνας, βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια. Αντίθετα η Καρχενγκ των Μίμη Δημητρούλια, Νίκου Λοίζου και Κώστα Γιαννόπουλου, έχασε στο ντέρμπι της αγωνιστικής με 30-28, από την Ντουντελάνζ.
Γαλλία
Στην Πρo Λιγκ (δεύτερη κατηγορία) της Γαλλίας οι ομάδες των Ελλήνων, τα πηγαίνουν αρκετά καλά. Η Ποντόλ Κομπόλ του Γρηγόρη Ιωάννου που σκοραρε 4 τέρματα, νίκησε στο τοπικό ντέρμπι την Κρετέιγ με 30-27 και μοιράζεται την πρώτη θέση της βαθμολογίας με τη Σάρτρ έχοντας 9 βαθμούς σε 5 αγώνες.
Η Λιμόζ του Γιάννη Μπασμαλή που πέτυχε 2 τέρματα, έχασε εκτός έδρας με σκορ 24-22 από τη Νις, με τη Λιμόζ να μένει κολλημένη στη 14η θέση της βαθμολογίας με μόλις 2 βαθμούς
Τουρκία
Ο πλέι μέικερ της εθνικής ανδρών Χάρης Μάλλιος, δεν πέτυχε τέρμα στην εκτός έδρας ισοπαλία με 31-31 της Νιλουφέρ Μπούρσα στη Μερσιφον

No comments