A2 ανδρών: Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Λεωνίδα από το Κερατσίνι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

A2 ανδρών: Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Λεωνίδα από το Κερατσίνι

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Λεωνίδα από το Κερατσίνι. Με πολύ καλύ εμφάνιση, επικράτησε με 21-30.

Οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και από το πρώτο μέρος δημιούργησαν διαφορά ασφαλείας στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος, συντήρησαν χωρίς να κινδυνεύσουν την διαφορά στο σκορ.

Ο προπονητής των νικητών δήλωσε: "Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τους παίχτες μου για την σημερινή εμφάνιση, μπήκαν από το πρώτο λεπτό δυνατά στο ματς και με δυνατές άμυνες κατάφεραν να τρέξουν τελειώνοντας φάσεις,
τώρα όταν χρειάστηκε να παίξουν οργανωμένα για ένα ημίχρονο είχαν καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι δείξαμε διάθεση σε άμυνα και επίθεση μέχρι να αρχίσει λίγο ο υπερμετρος ενθουσιασμός που παρέσυρε λίγο τα παιδιά με αποτέλεσμα κάποιες κακές επιλογές από τα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου και μετά χωρίς βέβαια να καταφέρει ο αντίπαλος να μας απειλήσει. Ήταν ένα ματς που το θέλαμε πολύ θα μας βοηθήσει στην ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και των δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν".

Ο τερματοφύλακας των νικητών Γιάννης Ξηρός πρόσθεσε: "Συγχαρητήρια σε ολη την ομάδα για την σημερινή νικη. Καταφέραμε να βγάλουμε πάθος από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγωνα και σε συνδυασμό με το καθαρο μυαλό φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Συγχαρητήρια σε ολους τους συμπαικτες μου και συνεχίζουμε στο ιδιο μοτιβο για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι στην εδρα μας".

5λεπτα 0-3, 2-6, 3-10, 5-12, 7-15, 9-17 ημίχρονο 11-20, 12-22, 15-24, 17-25, 19-27, 21-30 τελικο

ΟΛΥΜΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Ν.Δρέττας): Ανδριώτης, Ρηγόουλος, Καραγκούνης, Πετράκος (7), Σωτηράκης, Παπαδημητρίου, Λοπαρνακης (1), Ζαφειράκης (1), Νάκος (1), Τσακίρης (2), Ματθιάδης (5), Ξενίδης, Μανωλίτσης, Πορτογλης (2), Τυμπαμπογλου, Νdreu (2)

Α. Ο. ΛΕΩΝIΔΑΣ (Δ. Αθανασιάδης): Μακρυγιάννης (9), Παράσχης (6), Μηνιώτης (1) Μαρουδας (2), Προκοπίου, Μανδυλαράς (1), Μανώλης, Ξηρός, Τσέλος (4), Σοφικίτης, Γκίκας (1), Γιαννακουρας, Θάνος (3), Καραμαγκελας (2), Κλειτσικας, Βασιλείου (1) Δίλεπτα-πεναλτυ 5-3 5/3 4/4

Διαιτητές Κουτσος-Ζησης
Θεατές 100

Share this story:

No comments