Σαρωτική η Kielce απέναντι στο Κίελο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σαρωτική η Kielce απέναντι στο Κίελο

Πέντε νίκες, μία ισοπαλία μετράει από την Κυριακή το βράδυ, η Kielce απέναντι στο Κίελο, στους τελευταίους έξι αγώνες των δύο ομάδων. Οι Πολωνοί πρωταθλητές δεν είχαν νικήσει ξανά με τόση ευκολία και τέτοια διαφορά τους τρείς φορές κάτοχους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το καλύτερο σκορ που είχαν πετύχει, ήταν το 34:29 στη φάση των ομίλων του 2013/14.
Για το Κίελο απουσίασε ο προπονητής του Άλφρεντ Γκισλάσον, ο οποίος έπρεπε να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση την Παρασκευή. Ο πρώην παίκτης Christian Sprenger και ο τραυματισμένος ηγέτης της ομάδας, Domagoj Duvnjak ήταν το δίδυμο που κοούτσαραν την ομάδα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένα για τις δυο ομάδες, με το κλειδί για να χτιστεί η διαφορά των επτά γκολ στο ημίχρονο, να είναι ενα επι μέρους σκορ 5: 0 για την Kielce, που από 6:5 έφτασε το σκορ στο 11:5 και στη συνέχεια σε 18:9 με τον Karol Bielecki (8 γκολ) να είναι ασταμάτητος. Τελικά το ημίχρονο έληξκε με σκορ 18:11 για τους Πολωνούς.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Κίελο κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 17:23, όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν το ρυθμό τους για να φτάσουν τη διαφορά πρώτη φορά σε διψήφιο αριθμό (29:19), για να λήξει το παιχνίδι με το τελικό 32:21.

No comments