Καταπληκτικοί Σάββας, Βύρωνας και Μεγαλοοικονόμου. Τι έκαναν οι Έλληνες της Γερμανίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καταπληκτικοί Σάββας, Βύρωνας και Μεγαλοοικονόμου. Τι έκαναν οι Έλληνες της Γερμανίας

Εντυπωσίασαν για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οι Έλληνες χαντμπολίστες.

Στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην 2η κατηγορία η Χαμ του Βύρωνα Παπαδόπουλου έκανε το «3 στα 3» επικρατώντας 35-28 της Άουε μπροστά σε 1.800 θεατές και 25-24 εκτός έδρας της Ρίμπαρ με τον διεθνή αριστερό εξτρέμ να σημειώνει 7 και 3 γκολ αντίστοιχα.

Η Χίλντεσχάιμ ηττήθηκε 33-28 από την δυνατή Μπέργκισερ με τον Σάββα να είναι εξαιρετικός με 14 γκολ και τον Τζούφρα να σημειώνει 3 τέρματα, ενώ στο επόμενο παιχνίδι επικράτησε εκτός έδρας 28-27 της Κονστάνζ με 4 γκολ του Τζούφρα και 3 από τον νεαρό περιφερειακό. Ο Πασσιάς είχε
συμμετοχή και στα δύο ματς, ενώ οι Χερουβείμ, Αδάμ Παπαδόπουλος ήταν εκτός αποστολής.


Στην 3η κατηγορία (Νότιος όμιλος) ο Μεγαλοοικονόμου οδήγησε με 11 γκολ την Ντάσενμπεργκ σε σπουδαία νίκη με 33-30 επί της Φουρστενφέλντμπρουκ, ενώ στο προηγούμενο ματς η ομάδα του ηττήθηκε με 34-21 από την ισχυρή Μπάλινγκεν.

Για την ίδια κατηγορία, αλλά στον Βόρειο όμιλο, η Μέκλενμπουργκ Σβερίν νίκησε 30-19 εκτός έδρας την Φρέντεμπεργκ με τον Ευαγγελίδη να σκοράρει 4 φορές, ενώ ο Μαραγκός είχε σημαντική συμβολή στην άμυνα.

 Η Έμπορ Ροστόκ του Θέμη Ηλιόπουλου νίκησε 22-19 την Οράνιεμπουργκ και έκανε το «2 στα 2», ενώ η Ανόβερο Μπούργκβεντελ του Στέφανου Μιχαηλίδη (4 γκολ) πήρε έναν βαθμό (23-23) κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ.

Πρεμιέρα είχαμε και στην γυναικεία Μπουντεσλίγκα, όπου η Μάρθα Λογδανίδου σημείωσε 2 γκολ στην ήττα της Μπενσχάιμ από την Μπαντ Βίλντιγκεν με 29-26.

Πηγή: sport-fm.gr

No comments