Αμφίβολος ο Βραζάλιτσα στην ΑΕΚ για την πρεμιέρα με Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αμφίβολος ο Βραζάλιτσα στην ΑΕΚ για την πρεμιέρα με Διομήδη

Αντίστροφα μετρούν πλέον στις τάξεις της ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ εν όψει της αναμέτρησης της πρεμιέρας απέναντι στον Διομήδη στο Άργος.

Η «Ένωση» ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία της με τον προπονητή, Νίκο Γραμματικό να καταστρώνει τα πλάνα του για το επικείμενο ματς. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» δεν γνωρίζει ακόμα αν θα έχει στη διάθεση του τον Έλντιν Βραζάλιτσα ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από χτύπημα στο χέρι. Ο παίκτης συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στο δάχτυλο το
οποίο είναι δεμένο και περιμένει μέσα στην εβδομάδα να δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς. Το πιθανότερο πάντως είναι να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και να κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό της ΑΕΚ που περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό και να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Εν τω μεταξύ, χθες μετά την προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πάτερ Παντελεήμων Παπασυννεφάκη. Από πλευράς διοίκησης το παρών έδωσαν ο πρόεδρος, Αλέξης Αλεξίου, ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής και διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος, Σταμάτης Παπασταμάτης καθώς και η γενική γραμματέας Σοφία Κάσκαρη.

Μετά το τέλος οι άνθρωποι της διοίκησης μίλησαν στην ομάδα και ευχήθηκαν καλή επιτυχία εν όψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Διομήδη στο Άργος. Ο κ. Παπασταμάτης από την μεριά του στάθηκε στους στόχους της ομάδας και τόνισε πως υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να πετύχει η ομάδα. Η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα και αυτό που ζήτησε από τους παίκτες είναι να δουλέψουν με σοβαρότητα για να μπορέσουν να φτάσουν την ομάδα εκεί που πρέπει

Πηγή: enwsi.gr

No comments