Εξαιρετικά τα νεα για την αίθουσα "Γ. Κασιμάτης" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εξαιρετικά τα νεα για την αίθουσα "Γ. Κασιμάτης"

Πολύ θετικά είναι τα νεα που έρχονται από την επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης μεταξύ ΟΧΕ και ΟΑΚΑ.

Ύστερα από την ομολογουμένως ατυχή διαχείριση του θέματος την προηγούμενη χρονιά, όταν και η υπογράφηκε η αρχική σύμβαση, η ΟΧΕ επανήλθε προς τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, έχοντας συγκεκριμένο πλάνο, ζητώντας την τροποποίηση της σύμβασης και την διαχείριση της αίθουσας από Δευτέρα εώς Παρασκευή, για οχτώ ώρες
ημερησίως (15:00-23:00), αντί για τέσσερις που προέβλεπε η υφιστάμενη σύμβαση(17:00-21:00).

Όπως όλα δείχνουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η επαναδιαπραγμάτευση είναι επιτυχής και η αίθουσα θα παραχωρηθεί για οχτώ ώρες ημερησίως από Δευτέρα εως Παρασκευή, με την διοίκηση της ΟΧΕ μάλιστα να προκαταβάλλει κατά πάσα πιθανότητα το τίμημα που απαίτησε η διοίκηση του Σταδίου. Σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες, ο διοικητικός υπεύθυνος της ΑΕΚ κ. Παπασταμάτης ήδη συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό και πάλι, κάτι που αναμένεται να πράξουν και ο ΑΣΕ Δούκα με τη Νεα Ιωνία, των οποίων οι γηπεδικές ανάγκες είναι σημαντικές, λόγω του μεγάλου όγκου των αθλητών και αθλητριών στα τμήματα των υποδομών που διαθέτουν. Επειδή οι ώρες είναι πολλές και το τιμολόγιο είναι ιδιαίτερα προνομιακό, η ΟΧΕ θα διαθέσει αρκετές ώρες και σε άλλα σωματεία που αντιμετωπίζουν οξύ γηπεδικό πρόβλημα και έχουν ζητήσει τη χρήση (Βριλήσσια, Νηρέας, Πανιώνιος κλπ).

Μέσα από το ιστολόγιο μου, έχω ασκήσει πολλές φορές δριμύτατη κριτική στις ενέργειες και παραλείψεις της ΟΧΕ. Γι αυτό το λόγο οφείλω να προάγω και τα καλώς πεπραγμένα, όπως σε αυτή την περίπτωση, διότι αυτή η εξέλιξη αποτελεί ενα πολύ καλό νεο για τη χειροσφαίριση της Αθήνας, αν σκεφτεί κανείς και τις ισχυρές πιέσεις από πολύ δυνατά ονόματα και αθλήματα που εποφθαλμιούσαν τη χρήση της αίθουσας, γεγονός που μεγαλώνει την επιτυχία της διαπραγμάτευσης της ηγεσίας της ΟΧΕ με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ στην οποία συμμετέχει και ο τ. πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Αλικάκος, τον οποίον υψηλές διοικητικές πηγές της Ομοσπονδίας, μνημόνευσαν για τη θετική του συμβολή στην επιτυχή κατάληξη.

Στάθης Παπαχαρτοφύλης

ΥΓ. Δεν είναι της ώρας, αλλά υπάρχει κινητικότητα για ενα σχέδιο εξαιρετικά δύσκολο μεν, που αν πραγματοποιηθεί δε, θα μιλάμε για την αλλαγή του τοπίου του αθλήματος, από πλευράς εγκαταστάσεων. Όψομαι και εύχομαι καλή επιτυχία.





  

No comments