Στην Τουρκία η Νέα Ιωνία για τους αγώνες με την Άνκαρα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Τουρκία η Νέα Ιωνία για τους αγώνες με την Άνκαρα

Για την Άγκυρα πετάει σήμερα η νταμπλούχος Νέα Ιωνία όπου το Σαββατοκύριακο θα αντιμετοπίσει την Ankara Yenimahalle SK, για τον πρώτο γύρο του EHF Cup γυναικών 17/18. 

Η ομάδα της Τουρκίας είναι το απόλυτο φαβορί, διαθέτοντας 7 ξένες αθλήτριες και την αφρόκρεμα του Τουρκικού γυναικείου χάντμπολ, γεγονός που καθιστά την πρόκριση της ελληνικής ομάδας πολύ δύσκολη υπόθεση, αν σκεφτεί κανείς ότι τα δυο αυτά παιχνίδια θα είναι τα πρώτα
επίσημα για τις παίχτριες της Σοφίας Ναϊσίδου και του Σάσα Ζιβούλοβιτς. Τα πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για αύριο Σάββατο στις 18:00 και το δεύτερο την Κυριακή στις 18:00 με διαιτητές τους Beqiri και Krasniqi από το Κόσοβο και παρατηρητή τον Κροάτη Rudic.

Η Ana Milacic μίλησε στο Greek Handball για τις δυο αναμετρήσεις :


"Μετά από μια πολύ δυνατή και κοπιαστική προετοιμασία, οι αγώνες για το EHF Cup θα είναι οι πρώτοι επίσημοι που θα δώσουμε, γεγονός που δυσκολεύει την αποστολή μας απέναντι σε μια πολυ καλή ομάδα όπως είναι η Άνκαρα που διαθέτει 7 ξένες και τα τελευταία 3 χρόνια έχει κατακτήσει δυο φορές το πρωτάθλημα της Τουρκίας. 

Σε ότι μας αφορά, δεν έχουμε πίεση, αφού η Άνκαρα είναι το φαβορί και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, όπως κάνουμε πάντα. Εμείς κάνουμε μια νεα αρχή, έχοντας πάντοτε τους ίδιους στόχους, που δεν είναι άλλοι, από το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας."


No comments