Με δύο νεα πρόσωπα η Δράμα 86 στο ντεμπούτο με Φοίβο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με δύο νεα πρόσωπα η Δράμα 86 στο ντεμπούτο με Φοίβο

Ξεκινάει το Σάββατο 23/9 ο μαραθώνιος της Handball Premier. Οι Δραμινοί ρίχνονται στην μάχη ενός δύσκολου πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Φοίβο, σε ενανα αγώνα που θα δείξει τι μπορεί να περιμένει ο σύλλογος της Δράμας.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες και με την ανακοίνωση ανόδου της ομάδας εντάθηκαν οι προσπάθειες σε όλα τα μέτωπα, και η ομάδα παρά τις δυσκολίες
προσπαθεί να παρουσιαστεί όσο γίνεται πιο έτοιμη.

Ο Ραφαήλ Μπέτζιος τερματοφύλακας της Εθνικής Νέων και ο Σίμος Σισμανίδης του ΓΑΣ Κιλκίς είναι τα δύο νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας. Εκτός από το ότι ο Βασίλης Κουρουτζίδης είναι αμφίβολος για τον αγώνα του Σαββάτου όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στην διάθεση του προπονητή Σάκη Βαλαβάνη.

Ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Θωμίδης αναφερόμενος στην πρεμιέρα της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία, ανέφερε: "Μια ακόμη μεγάλη στιγμή, μια στιγμή ιστορική για τον Δράμα 1986 και το Δραμινό αθλητισμό  έφτασε. Με πολύ κόπο και προσπάθεια η ομάδα είναι πάντα πιστή σε κάθε πρόκληση και ευκαιρία που της δίνεται. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή και το Σάββατο στης 18:00 στο ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ που θα δοθεί η πρώτη μάχη να είμαστε εκεί .Το χειροκρότημα του κόσμου είναι η ανταμοιβή για την μεγάλη προσπάθειά μας."

Πολύς κόσμος αναμένεται στο Κραχτίδης μια και υπάρχει αυξημένη ζήτηση στα διαρκείας, ενώ η διοίκηση αποφάσισε να βάλει γενική είσοδο 5 Ευρώ. Δωρεάν μπορούν να μπαίνουν στους αγώνες οι άνεργοι, οι μαθητές, και οι φοιτητές με ταυτότητα.

No comments