322.622.832 ευρώ σε αθλητικά έργα με το χάντμπολ να απουσιάζει - greekhandball.com

Τελευταία νέα

322.622.832 ευρώ σε αθλητικά έργα με το χάντμπολ να απουσιάζει

Την αναλυτική λίστα όλων των αθλητικών έργων που ξεκίνησαν και πραγματοποιήθηκαν (ένα μεγάλο μέρος) σε 26 δήμους ολόκληρης της επικράτειας με συνολικό κόστος 322.622.832 ευρώ, κοινοποίησε το υπουργείο οικονομίας και ανάπτυξης.
Είναι πολύ θετικό ότι δίνονται τόσα χρήματα για αθλητικά έργα, το αρνητικό όμως είναι ότι κανένα δεν σχετίζεται αποκλειστικά με τη χειροσφαίριση, αλλά κυρίως με Στίβο, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Κολύμβηση και Τέννις.

Η συγκεκριμένη λίστα αφορά σε έργα του 2016 που συνεχίζονται και το 2017
το μεγαλύτερο μέρος των οποίων έχει αποπληρωθεί και στο σύνολο τους θα εξοφληθούν στο τέλος του 2017.  Για φέτος κατατέθηκαν από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και τη Γ.Γ.Α. και εγκρίθηκαν από το συναρμόδιο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης 37 αθλητικά έργα που υπάγονται γεωγραφικά σε 11 Περιφέρειες από 20 Νομούς της χώρας και 26 Δήμους, συνολικού προϋπολογισμού 4.197.281 εκατ. ευρώ, όπου κι εκεί το άθλημα μας απουσιάζει.

Από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και τη Γ.Γ.Α. συνεχίζεται η επεξεργασία των ώριμων μελετών για την επόμενη υποβολή έργων όπου και ελπίζουμε να υπάρξει αποκλειστικό έργο για το άθλημα μας, το οποίο να μπει στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων (πχ προπονητήρια με τέντα ΜΟΝΟ για χαντμπολ κλπ).

Πηγή sportsfeed.gr - ΓΓΑ



No comments