Διεθνής Γεωργιανός και δυο ακόμα παίχτες στο Σεριφάτο. Φιλικό απόψε με Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διεθνής Γεωργιανός και δυο ακόμα παίχτες στο Σεριφάτο. Φιλικό απόψε με Διομήδη


Το Σεριφάτο δίνει σήμερα το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του με την ομάδα του Διομήδη Άργους. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου και θα ξεκινήσει στις 20:00. Το παρών στο φιλικό αγώνα της ομάδας μας θα δώσουν και ακόμα τρία νέα αποκτήματα. Πρόκειται για τον Διεθνή Γεωργιανό Erekle Arsenashvili, τον Θεοφάνη Μπάμπη και Μάνο Μπουλούμπαση.

Ο Erekle Arsenashvili (2.00m) γεννήθηκε στις 18 Οκτωμβρίου 1998 και αγωνίζεται ως πίβοτ. Ο «μελανόλευκος» πλέον αθλητής έχει αναδειχθεί Πρωταθλητής στην χώρα του με την Qarashxala, στην οποία μάλιστα ήταν αρχηγός, ενώ είναι διεθνής με όλα σχεδόν τα τμήματα της χώρας του και πιο συγκεκριμένα με την ομάδα juniors ως αρχηγός, με την U19 (Challenge -Trophy’s), U21 (Challenge Cup) και την Εθνική ανδρών.

Ο Μάνος Μπουλούμπασης (1.80m) που ανήκε στον Άρη Νικαίας, γεννήθηκε στις 10/03/1989 και η θέση στην οποία αγωνίζεται είναι δεξί εξτρέμ, ενώ όσον αφορά τον Θεοφάνη Μπάμπη, είναι 26 χρόνων, αγωνίζεται ως περιφερειακός και προέρχεται από τον ΒΑΟ Κορίνθου.

No comments