Πιλαλίδης: "Στόχος μας είναι να παιξουμε ωραίο χάντμπολ" - Αναμονή για δεύτερο ξένο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πιλαλίδης: "Στόχος μας είναι να παιξουμε ωραίο χάντμπολ" - Αναμονή για δεύτερο ξένο

Με αισιοδοξία και στόχους, ξεκίνησε από τις 7 Αυγούστου η προετοιμασία της ομάδας των ανδρών του Αερωπού Έδεσσας, που φέτος συμμετέχει για 9η χρονιά στο Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας του Χάντμπολ.

Καθημερινά ,υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας Γιάννη Πιλαλίδη,18 παίκτες, από την ανδρική και την εφηβική ομάδα, προετοιμάζονται( πρωί και απόγευμα) στην φυσική κατάσταση, στα βάρη και σε συνδιαστικές ασκήσεις με μπάλα και τακτικές.

Το πρωί η προπόνηση γίνεται στο Δημοτικό Στάδιο και το απόγευμα στο ΔΑΚ(κλειστό
γυμναστήριο). Οι προπονήσεις γίνονται χωρίς προβλήματα, ενώ φέτος γύρισαν στην ομάδα οι Φάνης Τζουβάρας και ο Γιάννης Κράλλης και ανανέωσαν την συνεργασία τους οι Στέλιος Δημάκης και Αστέριος Τριανταφύλλου.

Στην δύναμη του Συλλόγου ανήκει πλέον και ο Σκοπιανός παίκτης (αγωνίζεται περιφερειακός ) Ιβάν Αγγέλοφ,που πέρσι αγωνιζόταν στην Βαρντάρ. Την Δευτέρα εξάλλου, θα δοκιμαστεί ο Σέρβος Πέταρ Ντράσκιτς (αγωνίζεται και αυτός περιφερειακός ) με πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί. Πέρσι αγωνιζόταν σε ομάδα της Βοσνίας -Ερζεγοβίνης.

Για τον φετεινό Αερωπό μίλησε στο edessaika.gr ο προπονητής του Γιάννης Πιλαλίδης,που είπε τα εξής:
"Στόχος μας είναι να παιξουμε ωραίο Χάντμπολ, να δώσουμε την ψυχή μας και να βλέπουμε ξεχωριστά ένα προς ένα τα παιχνίδια. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στους Εδεσσαίους παίκτες, αλλά και στο έμψυχο υλικό που ακολουθεί από τις ηλικιακές κατηγορίες. Μακροχρόνιος στόχος αυτή η ομάδα να έχει μόνο Εδεσσσαίους παίκτες, αλλά και κάποιους που θα την ενισχύουν σημαντικά. Χρόνια τώρα όλοι μαζί (ομάδα, διοίκηση και φίλαθλοι) δίνουμε έναν δυνατό αγώνα για να έχει η Έδεσσα έναν άξιο εκπρόσωπο στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό θα κάνουμε και φέτος σε αυτή την πόλη. Όλοι μαζί, μια οικογένεια και στο δικό μας σπίτι "

Απο την πλευρά του,ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Τζουβάρας,δήλωσε τα εξής:
"Είναι σίγουρα μια χρονιά με ιδιαίτερες δυσκολίες, αλλά εμείς έχουμε αποδείξει ότι γινόμαστε καλύτεροι στα δύσκολα. Υπάρχει όρεξη υπάρχει διάθεση και ετοιμότητα. Θα τα καταφέρουμε. Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία για όλους "

ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΏΡΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Τερματοφύλακες
1. Αθανασίου 2. Τριανταφύλλου 3. Ξενίδης
Αριστερά εξτρέμ
1. Λαζαρίδης 2. Λιόφης 3. Κυριμλίδης 4. Μαυρόπουλος
Περιφερειακοί
1. Τζουβάρας Π. 2. Δημάκης 3. Κράλης 4. Angelov 5. Τόϊτος 6. Μησιρλίδης 7.Πέρρος
Δεξιά εξτρέμ
1. Κυριακού 2. Μυλωνάς 3. Λιάνδης
Πίβοτ
1.Τζουβάρας Φ. 2. Βαφείδης 3. Ρόμπης 4. Γαλανός

Πηγή edessaika.gr


No comments