Πήρε και Καζάκη το Καματερό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πήρε και Καζάκη το Καματερό

Άντζελα Καρέλα, Νίκη Ράτσικα, Κατερίνα Μανιά, Ολυμπία Ανδρίτσου, Μένια Νικολάου και το… κερασάκι στην τούρτα η Βιβή Καζάκη.

Αυτές είναι οι νέες προσθήκες στο ρόστερ του ΓΑΣ Καματερού που ετοιμάζεται για την πρώτη του χρονιά στην Α1 Γυναικών, έχοντας κρατήσει παράλληλα όλο τον βασικό κορμό από την περσινή σεζόν που αποτελείται από τις Αθηνά Βασιλειάδου, Ιωάννα Συζίνου, Αναστασία Βασιλείου, Έρικα Ζενέλι, Ιωάννα Χριστοπούλου, Μαρία Σπυροπούλου, Εμμανουέλλα Τσικνάκη και Ιωάννα Καραχάλιου.

Η τελευταία μεταγραφή της ομάδας ήταν και η πιο ηχηρή, αφού πρόκειται για μία αθλήτρια υψηλού
επιπέδου με πολλές παραστάσεις από την γερμανική Μπουντεσλίγκα, ενώ στην Ελλάδα αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία στην Ορμή κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα.

Στην ομάδα της Πάτρας η Βιβή Καζάκη σημείωσε 321 γκολ σε 66 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ φόρεσε και την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας.

Η 31χρονη περιφερειακή (αριστερό ίντερ και πλέι μέικερ) θα ενισχύσει σημαντικά τον ΓΑΣ Καματερού στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος στην μεγάλη κατηγορία.

Το βιογραφικό της
2005- 2007 Bayer Leverkusen (Γερμανία)
2006- 2007 TuS Weibern (Γερμανία)
2007- 2010 Ορμή Λουξ
2010- 2011 TV Mainzlar (Γερμανία)
2011- 2015 Vulkanladies Koblenz/Weibern (Γερμανία)

Η ανακοίνωση του ΓΑΣ Καματερού: «Ο ΓΑΣ Καματερού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της αθλήτριας Βιβής Καζάκη. Είναι μια πολύ σημαντική μεταγραφή για τον σύλλογο μας και πιστεύουμε ότι και με αυτήν την κίνηση δίνουνε ώθηση στην πραγματοποίηση των στόχων μας. Καλώς ήρθες Βιβή».

Από την πλευρά της η έμπειρη αθλήτρια σχολίασε: «Νιώθω χαρούμενη που θα βρεθώ ξανά στα ελληνικά γήπεδα και ιδιαίτερα ως παίκτρια του ΓΑΣ Καματερού. Ο σύλλογος έχει δείξει την ανοδική του πορεία τα τελευταία χρόνια και χαίρομαι που θα είμαι ένα κομμάτι του οράματος και των στόχων του. Για μένα προσωπικά είναι μια μεγάλη πρόκληση μετά από δυο χρόνια που ήμουν απούσα να φτάσω στο επίπεδο που επιθυμώ. Πιστεύω ότι με πολύ δουλειά και καθαρό μυαλό θα τα καταφέρω. Εύχομαι σε όλες τις συμπαίκτριες μου μια καλή σεζόν, μακριά από τραυματισμούς. Ευχαριστώ τον κύριο Δανήλο, τον κύριο Ιωάννου και τον άνθρωπο που με επιμονή προσπάθησε να με φέρει στην ομάδα τον Στέφανο Σταμουλη».

sport-fm.gr

No comments