Πρώτη με φιλοδοξίες για τον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρώτη με φιλοδοξίες για τον ΠΑΟΚ

Το Τμήμα Χάντμπολ Ανδρών του Α.Σ. ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την πρώτη του συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν.

Για τους στόχους της αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά μίλησε στους αθλητές της ομάδας ο έφορος, Γρηγόρης Πετρίδης ενώ παρόντες ήταν ο νέος τεχνικός, Στέλιος Σεϊρεκίδης, που επιστρέφει στο Δικέφαλο, ο τιμ μάνατζερ Γρηγόρης Νατσιόπουλος και οι Δημήτρης Περβανάς και Κώστας Μίχος που θα βρίσκονται στο τεχνικό τιμ του Δικεφάλου. Η πρώτη ημέρα της προετοιμασίας περιείχε ασκήσεις στο γυμναστήριο του PAOK Sports Arena και στη συνέχεια προπόνηση στη Μίκρα. Από την Πέμπτη 17/8 η ομάδα μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς καθημερινών προπονήσεων.

Ο έφορος του τμήματος Γρηγόρης Πετρίδης στην ομιλία του στους αθλητές του ΠΑΟΚ έδωσε το σύνθημα ενόψει της νέας σεζόν, αναφέροντας:

"Ματώστε την φανέλα! Θέλω απόλυτη πειθαρχία, να δώσετε όρκο ότι θα δώσετε κ την ψυχή σας
φέτος. Θα εκπροσωπήσετε έναν τεράστιο λαό αλλά και την Βόρεια Ελλάδα. Είμαστε στο στόχαστρο όλων, θέλω να τους κάνετε να ξέρουν ότι θα χάνουν φέτος μόλις κατεβαίνουν από το πούλμαν. Ματώστε τη φανέλα!".

Από την πλευρά του ο Στέλιος Σεϊρεκίδης είπε στους εκπροσώπους του Τύπου :

Αρχικά για την επιστροφή του ανέφερε ότι: «Τα συναισθήματα πρώτα απ’όλα είναι χαρά. Σίγουρα βλέπω νέα αλλά και παλιά πρόσωπα με τα οποία είχα συνεργαστεί και κατά το παρελθόν. Το περιβάλλον είναι αρκετά οικείο για μένα. Το μυαλό μου πολλές φορές γυρνάει προς τα πίσω, σε εκείνη την μεγάλη προσπάθεια που είχαμε κάνει τα προηγούμενα χρόνια, ώστε η ομάδα να είναι ψηλά».

Πρόσθεσε πως: «Σίγουρα νιώθω περηφάνια γιατί ήταν ένα κομμάτι που έγινε σχεδόν από το μηδέν, με την στήριξη απ’ολο τον Ερασιτέχνη, γιατί πίστεψε σε εμάς. Καταφέραμε τότε να δώσουμε στον κόσμο ένα στίγμα ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μέσα στο χάντμπολ και αξίζει να συνεχιστεί απ’ολους αυτή η στήριξη».

Σχετικά με τις μεταγραφές: «Φέτος φτιάξαμε ένα καλό ρόστερ, το οποίο σημαίνει δυο καλοί αθλητές σε κάθε θέση. Έχουμε δυνατό ρόστερ, είμαστε αρκετά δυνατοί και κοιτάμε και τους δυο μεγάλους στόχους».

Τέλος έστειλε το μήνυμα του στους φιλάθλους, όπου ανέφερε: «Ο κόσμος στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και φέτος πρέπει να στηρίξει ακόμα περισσότερο. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες φέτος, ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν ισχυροποιηθεί, νομίζω είναι ένα μεγάλο κίνητρο για όλους. Οι φίλαθλοι πρέπει να είναι δίπλα μας, αυτοί θα μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση».

Στο πλαίσιο της πρώτης συγκέντρωσης, 

No comments