Νίκη του Δούκα επί του Διομήδη. Ξεκαθαρίζει για Φίλιτς και Μάρκοβιτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη του Δούκα επί του Διομήδη. Ξεκαθαρίζει για Φίλιτς και Μάρκοβιτς

Ο Δούκας πέτυχε φιλική νίκη αυτή τη φορά επί του Διομήδη Άργους με 34-28.

Ο τεχνικός των «μπλε» Κώστας Μπούνας, είχε την ευκαιρία να τσεκάρει σχήματα και συστήματα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, δεκαπέντε ημέρες πριν από τις Ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις με την Βοϊβοντίνα.

Από την άλλη ο προπονητής του Διομήδη Κώστας Δεληγιάννης δεν είχε για μια ακόμα φορά στη διάθεση του τον τραυματία Αντώνη Δάσκαλο, ενω δοκιμάστικε ο 26χρονος αριστερόχειρας Μάρκοβιτς που προορίζεται για αντικαταστάτης του Μάτοβιτς, ο οποίος για προσωπικούς λόγους είναι αναγκασμένος να μείνει στη Σερβία.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΤΣ Το φιλικό αυτό αποτέλεσε ένα ακόμα κριτήριο και για τον αριστερόχειρα ίντερ, Μίλαν Φίλιτς ο οποίος δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες από τον Κωστή Μπούνα. Τις επόμενες ημέρες, το τεχνικό επιτελείο του ΑΣΕΔ θα αποφασίσει εάν ο Σέρβος αθλητής θα φορέσει την «μπλε» φανέλα τη νέα αγωνιστική περίοδο.Πάντως σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, ο προπονητής του Δούκα προφύλαξε τον Πάνο Αποστολίδη που έχει ενοχλήσεις στη μέση όπως επίσης και τον Γαρύφαλλο Μπάγιο.


ΑΣΕ Δούκα - Διομήδης Άργους 34-28
Τα πεντάλεπτα: 4-2, 6-6, 8-9, 12-10, 16-12, 18-15 (ημίχρονο), 20-17, 21-21, 23-24, 26-24, 30-27, 34-28.

ΑΣΕ Δούκα (Κωστής Μπούνας): Μπραουδάκης, Αραπακόπουλος 5, Φίλιτς 3, Παπαπούλιος 5, Ζιβούλοβιτς 4, Νταρσουλάντ 2, Κεδέρης 3, Τόμπρος 2, Ντούνης 1, Μωραϊτης 8, Τζανιδάκης, Κολλύρης, Μπάρμπας, Ζαφειράκης 1.

Διομήδης Άργους (Κώστας Δεληγιάννης): Αρ. Ιούλιος 4, Μούγιτς 2, Γιόσμου 3, Χρ. Αργυρού 7, Κρεμαστιώτης 1, Ταουσάνης 2, Χαντέλης, Αϊβαλιώτης 3, Χειβιδόπουλος, Μάρκοβιτς 6, Ρουσόπουλος, Σμυρνιώτης, Ντούρος, Άρσιτς, Παπαντωνόπουλος, Μακρής,

* Οι φιλικές αναμετρήσεις δεν σταματούν εδώ για τον Κωστή Μπούνα και τους παίκτες του οι οποίοι το προσεχές Σάββατο θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

No comments