Ξεκίνημα με ψηλούς στόχους για την Άρτα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκίνημα με ψηλούς στόχους για την Άρτα

Με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία ξεκινά τη Δευτέρα 21 Αυγούστου η αθλητική χρονιά για την ΑΡΤΑ HANDBALL.

 Με μπροστάρη τους ΑΝΔΡΕΣ και συνοδοιπόρους τους ΕΦΗΒΟΥΣ,ΠΑΙΔΕΣ,ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α',ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β',ΜΙΝΙ,ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ & ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ η οικογένεια της ΑΡΤΑ HANDBALL εύχεται πρώτα από όλα υγεία στους αθλητές και αθλήτριές της και επιτυχίες σε κοινωνικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Και φέτος η αντρική ομάδα θα αγωνιστεί στη Β' ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία (θα γίνει επίσημη παρουσίαση της ομάδας σε λίγες εβδομάδες για το φίλαθλο κοινό) με στόχους πρωταγωνιστικούς και
επιθυμία ανόδου στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ, με προπονητή τον πολύπειρο αθλητή και πρωταθλητή Ελλάδας με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας το 1999, Νίκο Γιαμούρη, και ένα ισχυρό συμβούλιο, που στηρίζει την ομάδα και έχει θέσει ένα τριετές πλάνο σε όλα τα τμήματα.

Οι ακαδημίες του συλλόγου αριθμούν ήδη 60 παιδιά και στόχος είναι και τη φετινή χρονιά να δώσουν αγωνιστικές και κοινωνικές εμπειρίες στα παιδιά ταξιδεύοντας, όπως πέρυσι,σε όλη την Ελλάδα. Η αρχή θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Έδεσσα με τον πρωταθλητή ΑΕΡΩΠΟ.

Η διοίκηση του συλλόγου ευελπιστεί σε αυτή την προσπάθεια να είναι αρωγός και ο Δήμος Αρταίων στο αίτημά για τη δημιουργία ενός ανοικτού γηπέδου χάντμπολ,που τόσο αναγκαίο είναι για την εξέλιξη των ηλικιακών τμημάτων σε μία άκρως ΧΑΝΤΜΠΟΛΙΚΗ ΠΟΛΗ.

No comments