Ο Σπάρτακος Goalbet νικητής στην Κατερίνη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Σπάρτακος Goalbet νικητής στην Κατερίνη

Ματαιώθηκε λόγω κακοκαιρίας ο τελικός των Ανδρών- Ανακοίνωση της Επιτροπής Beach Handball

Με πρωταγωνιστή τον καιρό ολοκληρώθηκε το τουρνουά beach handball στις πανέμορφες ακτές της Ολυμπιακής ακτής στην Πιερία με την ονομασία «1st OLYMPUS BEACH HANDBALL TOURNAMENT»

Το τουρνουά που ξεκίνησε με αγώνες ηλικιακών κατηγοριών την Πέμπτη συνεχίστηκε την Παρασκευή με το κυρίως πρόγραμμα, όπου συμμετείχαν εννιά ανδρικές ομάδες και έξι γυναικείες ομάδες, οι οποίες προσέφεραν πλούσιο θέαμα. Στην τετράδα των ανδρών πέρασαν μετά τους αγώνες του Σαββάτου Δράμα 86- Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΓΑΣ Κιλκίς και Κύκλωπες Αλεξανδρούπολη, ενώ στην τετράδα των γυναικών, ο Σπάρτακος Goalbet, οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, ο ΑΟΑ Καστοριάς και οι Megabet plus ladiez από την Κύπρο.

Την Κυριακή συνεχίστηκαν με πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες οι αγώνες για να έχουμε τις τελικές κατατάξεις του τουρνουά.
Στους άνδρες ματαιώθηκε ο τελικός μεταξύ Δράμας και Κυκλώπων. Στον μικρό τελικό επικράτησε ο Απόλλων του ΓΑΣ Κιλκίς κατακτώντας την 3η θέση.
Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέλαβε ο Σπάρτακος, την δεύτερη οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης και νικήτρια στον μικρό τελικό αναδείχτηκε η ομάδα της Κύπρου Megabet plus, επικρατώντας του ΑΟΑ Καστοριάς.
Το τουρνουά διοργανώθηκε στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του hotel Giannoulis. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Σάββας Γιαννούλης εκτός από τις εξαιρετικές παροχές στους συμμετέχοντες δεσμεύτηκε να διοργανώσει και την επόμενη χρονιά τουρνουά.

Τελική κατάταξη
Άνδρες
1-2 Δράμα 1986- Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης
3. Απόλλων Καλαμαριάς
4.ΓΑΣ Κιλκίς
5 ΑΕΣΧ Πυλαίας
6. ΑΟ Άνοιξη
7. Στρούγκα
8.Youngsters
9. Αρχέλαος

Γυναίκες
1. Σπάρτακος Goalbet
2. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης
3. Megabet Plus Ladiez
4. ΑΟΑ Kαστοριάς
5. ΑΟ Θρακομακεδόνες
6. Ορφέας Κατερίνης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ BEACH HANDBALL ΤΗΣ ΟΧΕ
Σχετικώς με τον τελικό των ανδρών του 5ου τουρνουά του σιρκουί του φετινού 18ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το οποίο διεξήχθη στην Κατερίνη το τριήμερο που μας πέρασε, η Επιτροπή Beach Handball της ΟΧΕ ανακοινώνει τα εξής: Εξ αιτίας της σφοδρής καταιγίδας, κατέστη αδύνατη η διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΚΥΚΛΩΠΕΣ Αλεξανδρούπολης και ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ 1986.
Σε ό,τι αφορά στην βαθμολογία του εθνικού πρωταθλήματος, η Επιτροπή αποφάσισε να κατανείμει το σύνολο των βαθμών της 1ης και 2η θέσης εξ ημισείας και στις δύο φιναλίστ (100 + 90 = 190 / 2 = 95β.).

No comments