Και του χρόνου στην ΑΕΚ ο Αλικάκος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Και του χρόνου στην ΑΕΚ ο Αλικάκος

Ένας ακόμη παίκτης της ΑΕΚ από την περσινή ομάδα θα συνεχίσει να φοράει τα «κιτρινόμαυρα» τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος για τον Γιάννη Αλικάκο ο οποίος συμφώνησε με την διοίκηση της Ερασιτεχνικής για να παραμείνει στο τμήμα χάντμπολ.

Ο Αλικάκος μίλησε στο enwsi.gr για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ και είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος που θα παραμείνει «κιτρινόμαυρος». Παράλληλα
σχολίασε πως η ομάδα έχει ανέβει πλέον επίπεδο, δημιουργώντας ένα ισχυρό ρόστερ που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που για άλλη μια σεζόν θα βρίσκομαι στην ομάδα της ΑΕΚ, εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να έχουμε μια χρονιά μόνο επιτυχίες. Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο ήδη από πέρυσι με το γήπεδο και τον κύριο Παπασταμάτη. Πλέον έχουμε υπερπλήρες ρόστερ και προπονητή για να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να κατακτήσουμε τους στόχους μας που δεν είναι άλλοι από το Πρωτάθλημα, Κύπελλο και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη». Όσον αφορά την παραμονή του βασικού κορμού σχολίασε: «Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό που έμεινε όλος ο περσινός βασικός κορμός γιατί είχαμε δέσει γρήγορα και κάναμε την πολύ καλή πορεία στο Πρωτάθλημα. Πλέον δεν θα είμαστε καινούργια ομάδα αλλά ομάδα με πολύ καλές και ουσιαστικές προσθήκες, οπότε ναι ξεκινάμε σε υψηλότερη βάση».

No comments