Ανανέωσαν στην Ακαδημία των Σπορ Πάτρας οι Διάφας και Χαραλαμπάκης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανανέωσαν στην Ακαδημία των Σπορ Πάτρας οι Διάφας και Χαραλαμπάκης

Ακόμη δύο αθλητές  ηλικίας 19 ετών, ο Νίκος Διάφας (προέρχεται από τον ΑΟΚ Κοζάνης) και ο Φώτης Χαραλαμπάκης (προέρχεται από την Πυλαία), θα ανήκουν στο ρόστερ της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας και την επόμενη χρονιά, μιας και οι σπουδές τους υποχρεώνουν για τα επόμενα χρόνια να βρίσκονται  στην Πάτρα. Οι δύο παραπάνω αθλητές είχαν ενταχθεί στην ομάδα της Πάτρας από την περσινή αγωνιστική χρονιά και βοήθησαν στα μέγιστα,  ώστε η Ακαδημία να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της Β΄ εθνικής και στα μπαράζ ανόδου να κερδίσει το εισιτήριο για την Α2 εθνική κατηγορία. Και οι δύο αθλητές σε κοινή τους δήλωση επισημαίνουν:

"Βρεθήκαμε στην ομάδα της Πάτρας ως φοιτητές, μακριά από τις ομάδες μας και τις οικογένειες μας
και τόσο οι ιθύνοντες της Ακαδημίας των Σπορ  όσο και οι αθλητές της ομάδος,  μας πλαισίωσαν και μας έκαναν να νιώθουμε τον σύλλογο και το άθλημα ως δεύτερο σπίτι μας. Είμαστε ευχαριστημένοι και στόχος μας είναι να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις να βοηθήσουμε στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 να εκπληρώσουμε τον στόχο μας, που δεν θα είναι άλλος από αυτόν της παραμονής μας στην κατηγορία."

Ο έφορος του τμήματος Κώστας Διαμαντόπουλος τονίζει: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους αθλητές όσο και τους συλλόγους τους που μας εμπιστεύονται τις τύχες των αθλητών τους κατά την διάρκεια των σπουδών τους. Γνωρίζουμε ότι κάποτε θα γυρίσουν στις οικογένειες τους και τις ομάδες τους,  αλλά αυτό δεν στέκεται τροχοπέδη ανάμεσα στις σχέσεις μας. Ίσα - ίσα μας κάνει δύο φορές υπεύθυνους απέναντι στους αθλητές, τις οικογένειες τους και τους συλλόγους τους μιας και  διαμέσου της ομάδος μας θα ανδρωθούν και αργότερα θα συνεχίσουν το χαντ-μπολ ως αθλητές στις ομάδες της  πόλης τους."

No comments