Πήρε Μαγκαφουράκη και Χελιώτη το Καματερό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πήρε Μαγκαφουράκη και Χελιώτη το Καματερό

Μετά την απόκτηση των Δημήτρη Μελετάκου και Κώστα Μιμίκου, ο ΓΑΣ Καματερού ανακοίνωσε άλλες δύο σημαντικές μεταγραφές, του 35χρονου τερματοφύλακα Νίκου Μαγκαφουράκη και του 27χρονου πίβοτ Γιώργου Χελιώτη.

Ο πρώην αθλητής των Πανελληνίου, ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑ, Βριλησσίων, Γιώργος Χελιώτης σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΓΑΣΚ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Είναι ένα οργανωμένο σωματείο, στο οποίο γίνεται εξαιρετική δουλειά. Από πλευράς μου θέλω να ευχηθώ να έχουμε μία χρονιά με υγεία, μακριά από τραυματισμούς και στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Ο Νίκος Μαγκαφουράκης κατέκτησε με τον Αθηναϊκό το νταμπλ το 2005 και το κύπελλο το 2006,
ενώ άλλο ένα κύπελλο πανηγύρισε και με τον Δούκα το 2010. Τα προηγούμενα χρόνια πέρασε και από την Αναγέννηση Βύρωνα (2006-2009, 2012-14), ενώ πέρσι αγωνίστηκε στο Σεριφάτο Αιγίου.

Από την πλευρά του ο έμπειρος τερματοφύλακας είπε: «Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση αλλά και τον προπονητή κ. Μεσσήνη για την εμπιστοσύνη. Ελπίζω και εύχομαι να έχουμε μια καλή και υγιή χρόνια και φυσικά μέσα από σκληρή και σοβαρή δουλειά να δώσουμε το 110% για την ομάδα».

No comments