Παρέμεινε στον Διομήδη ο Χρήστος Αργυρού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παρέμεινε στον Διομήδη ο Χρήστος Αργυρού

Για μια ακόμη αγωνιστική σεζόν ο Κύπριος Χρήστος Αργυρού θα ενισχύσει το ρόστερ του Διομήδη, καθώς συμφώνησε με την Διοίκηση της ομάδας για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο διεθνής Κύπριος αριστερός εξτρέμ δήλωσε : «Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή αρχή στον τέως προπονητή μας Δημήτρη Δημητρούλια. Τιμή και χαρά μου που συνεργάστηκα μαζί του. Είμαι πολύ χαρούμενος που για δεύτερη συνεχή χρονιά θα αγωνίζομαι με τον Λύκο στην καρδιά. Από την περασμένη σεζόν σκοπός ήταν να κρατήσουμε τον κορμό της ομάδας και με επιπλέον προσθήκες
να την ενισχύσουμε. Σε ένα αρκετά μεγάλο βαθμό θεωρώ το πετύχαμε και η επιστροφή κάποιων παικτών στον Διομήδη σαφώς και θα μας ενισχύσει, αφού βγήκαν απ´ τις ακαδημίες των Λύκων, ήταν και είναι πλέον κορμός της ομάδας. Η σεζόν ξεκινά με τον Κώστα Δεληγιάννη ως καινούργιο τεχνικό στο πάγκο μας, ο οποίος υπήρξε ένα βασικό στέλεχος στο Διομήδη και γνωρίζει πολύ καλά τους στόχους και το ρόλο της ομάδας κάθε χρόνο στη Handball Premier. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος με σκληρή δουλειά, όρεξη και πάθος, πάμε δυνατά για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Εύχομαι μια υγιή σεζόν σε όλους, χωρίς τραυματισμούς».

No comments