Νίκη στο πρώτο φιλικό με Ισραήλ για τις γυναικες Κ17 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη στο πρώτο φιλικό με Ισραήλ για τις γυναικες Κ17

Νίκησε σε φιλικό το Ισραήλ- Σήμερα στις 19:30 το δεύτερο παιχνίδι στη Δράμα

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών Κ17 στην Προσοτσάνη, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στα Σκόπια (31 Ιουλίου- 6 Αυγούστου).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πρώτο φιλικό νίκησε 26-24 το Ισραήλ στο κλειστό της Προσοτσάνης. Οι δύο ομάδες θα ξαναπαίξουν σήμερα στις 19:30 στη Δράμα (κλειστό Κραχτίδης), αλλά και αύριο στις 11:00 (κλειστό Προσοτσάνης). Η
Εθνική το Σαββατοκύριακο θα μεταβεί στο Άνω Νευροκόπι για δύο φιλικά κόντρα στην Βουλγαρία (17:00 και 13:00), ενώ στην συνέχεια θα επιστρέψει στην Προσοτσάνη για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μενέλαος Δανήλος σχολίασε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Η προετοιμασία κυλάει ομαλά, οι συνθήκες στην Προσοτσάνη είναι πολύ καλές. Είμαστε ευχαριστημένοι από τα κορίτσια. Στο πρώτο φιλικό δοκιμάσαμε σχήματα επιθετικά και αμυντικά, το ίδιο θα κάνουμε και στα υπόλοιπα. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες. Βρισκόμαστε σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας και τα φιλικά θα μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο».

No comments