Street handball στα Τρίκαλα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Street handball στα Τρίκαλα

Εκατοντάδες παιδιά της Α’ βάθμιας εκπαίδευσης από 25 Δημοτικά Σχολεία πήραν μέρος στην εκδήλωση street handball που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα μπροστά από το Δημαρχείο στον πεζόδρομο της Ασκληπιού.

Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, ο Δήμος Τρικκαίων, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και
το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Τρικάλων. Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα «Βe Active» της κομισιόν που υλοποιείται στην Ελλάδα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Την ΟΧΕ εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης, οι Προπονητές Παναγιώτης Ιατρούδης, Γιάννης Βαρελτζής, Στέλιος Αλεπουδέας, Κώστας Κότσιρας, Γιάννης Τσιάπας και ο υπεύθυνος Τύπου Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

Αυτή ήταν η δεύτερη δράση από πλευράς της Επιτροπής Ανάπτυξης στα Τρίκαλα μετά το σεμινάριο καθηγητών φυσικής αγωγής που έγινε τον Δεκέμβριο.

Επιβεβαιώθηκε η διάθεση του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου να συνδράμει στο έργο της Ομοσπονδίας για διάδοση του αθλήματος στην περιοχή, ενώ συμφωνήθηκε η επανάληψη του εγχειρήματος το προσεχές φθινόπωρο με εμπλουτισμό των δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα και συμμετοχή περισσότερων μαθητών. Η ΟΧΕ παρέδωσε μία πλακέτα στον Δήμαρχο ευχαριστώντας για την διοργάνωση του street handball, όπως και ένα λάβαρο στην εκπρόσωπο της ΚΕΔΕ Χριστίνα Γαλανοπούλου -η οποία εκφώνησε και έναν χαιρετισμό του Προέδρου Γεώργιου Πατούλη- και στον Σωτήρη Παππά που εκπροσώπησε το γραφείο Φυσικής Αγωγής, αφού ο σχολικός σύμβουλος Γιάννης Κουτσιώρας απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι όλα τα παιδιά και οι γονείς τους παρέλαβαν διπλώματα και το βιβλίο του κ. Πατούλη «Πρώτες Βοήθειες για όλους»

No comments