Στο Euro της Κροατίας η εθνική γυναικών Beach Handball - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο Euro της Κροατίας η εθνική γυναικών Beach Handball

Η αποστολή που θα ταξιδεύσει στην Κροατία- Οι όμιλοι και το πρόγραμμα

Ξημερώματα Δευτέρας αναχωρεί από την Θεσσαλονίκη οδικώς με προορισμό το Ζάγκρεμπ η Εθνική Γυναικών Beach Handball, προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το διάστημα 20-25 Ιουνίου 2017 στην λίμνη Γιάρουν.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στον Γ΄ όμιλο με αντιπάλους την διοργανώτρια Κροατία, την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία, την Ιταλία που κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στο προηγούμενο ΕURO και την Ελβετία. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη φάση (των 12), όπου οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ των έξι με τις τέσσερις πρώτες ομάδες
να προκρίνονται χιαστί στα προημιτελικά.

Είναι η τέταρτη φορά που η Εθνική ομάδα των γυναικών συμμετέχει σε τελική φάση EURO μετά το Μιζάνο Αντριάτικο- Ιταλία (2007- 14η θέση), το Ούμαγκ- Κροατία (2011, 14η θέση) και το Ράντερς- Δανία (2013- 11η θέση).

Φυσικά η «γαλανόλευκη» έχει πάρει μέρος και στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα το 2015, κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο, χάνοντας στον τελικό από την Ιταλία.

Στην αποστολή για το Ζάγκρεμπ μετέχουν ο πρόεδρος της Επιτροπής Beach Handball/ΟΧΕ Κώστας Βιολιτζής (αρχηγός αποστολής), οι προπονήτριες Μαρία Καραντώνη, Σοφία Δημητρίου, ο υπεύθυνος Τύπου και επικοινωνίας της ΟΧΕ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου και οι αθλήτριες: Έλσα Μάστακα, Λένα Μούρνου, Νίκη Ράτσικα (ΠΑΟΚ), Ελένη Ποιμενίδου, Μαργαρίτα Λάμπρου (ΑΕΠ Πανόραμα), Μάγδα Κεπεσίδου (ΟΦΝ Ιωνίας), Ελένη Κερλίδη (Φίλιππος Βέροιας), Νικολίνα Κεπεσίδου (Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης), Άννα Καλοϊδή (Αναγέννηση Άρτας), Αποστολίνα Δημητρίου (Σπάρτακος Goalbet).

Οι άλλοι όμιλοι:
Α’: Δανία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Ρωσία
Β’: Γαλλία, Νορβηγία, Πολωνία, Σουηδία, Ουκρανία

Το πρόγραμμα της Εθνικής
Τρίτη 20 Ιουνίου 2017
17:00 Ισπανία- Ελλάδα

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017
12:00 Ελβετία- Ελλάδα
16:00 Ελλάδα- Ιταλία
19:00 Ελλάδα- Κροατία (κεντρικό γήπεδο)

Πέμπτη 22 Ιουνίου και Παρασκευή 23 Ιουνίου
Αγώνες της φάσης των «12»

Σάββατο 24 Ιουνίου και Κυριακή 25 Ιουνίου
Προημιτελικά, Ημιτελικοί, τελικοί- αγώνες κατάταξης

*Στο κεντρικό γήπεδο της εγκατάστασης τα παιχνίδια θα μεταδίδονται σε live streaming
http://bheuro2017.com/?page_id=3146

No comments