Λούρη: "Θα συνεισφέρω τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λούρη: "Θα συνεισφέρω τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας"

Αποφασισμένος να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία παρουσιάζεται ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο οποίος επέστρεψε στην Α1 Γυναικών έπειτα από απουσία έξι ετών. Η ομάδα του Ευθύμη Πιπελίδη, πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή, αποκτώντας την διεθνή με την Εθνική Νεανίδων Ρέα Λούρη που αγωνίζεται ως περιφερειακή. Η 19χρονη αθλήτρια έπαιξε πέρσι με το Πανόραμα στην πρώτη κατηγορία και ήταν δεύτερη σκόρερ της ομάδας με 59 τέρματα σε 17 αγώνες.

Η νεοαποκτηθείσα παίχτρια του Άρη Θεσσαλονίκης δήλωσε στο ιστολόγιο μας: "Καταρχάς θα ήθελα
να ευχαριστήσω τον σύλλογο του Πανοράματος για την περσινή χρονιά και να ευχηθώ καλή συνέχεια. Ειμαι ενθουσιασμένη που ήρθα σε μια ομάδα που υπήρξε στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν απ τις πρωταγωνίστριες του πρωταθλήματος και με συμμετοχές στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Θα συνεισφέρω τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας δίνοντας το 100% του εαυτού μου. Τελος θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Αρη για την άριστη υποδοχή."

Από την πλευρά του συλλόγου, ο προπονητής του τμήματος Θύμιος Πιπελίδης δήλωσε: "Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας μια απι τις καλύτερες και πολλά υποσχόμενες νεες αθλήτριες της χώρας.Προσεγγίσαμε την Ρέα όχι μόνο για αυτό που είναι μέχρι τώρα..αλλα για αυτό που μπορεί να γίνει.Της εύχομαι υγεία υπομονή και προσήλωση στους στόχους μας.Ειναι ευχής έργο να συνδυάζεται η αξια ενός αθλητή με το άριστο χαρακτήρα που διαθέτει η Ρέα.Θα της προσφέρουμε τα απαιτούμενα εχέγγυα για την γρηγορότερη προσαρμογή και γενικότερα την άνετη και ευτυχή διαβίωση της"

No comments