Ανακοινώθηκε και ο Μυλωνάς στην ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοινώθηκε και ο Μυλωνάς στην ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα είναι ο Χρήστος Μυλωνάς ο οποίος ανακοινώθηκε από την διοίκηση της Ερασιτεχνικής με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή, Χρήστο Μυλωνά ο οποίος θα ενισχύσει τη νέα χρονιά την ομάδα χάντμπολ του συλλόγου. Ο Μυλωνάς είναι γεννημένος στις 13/5/1995 και αγωνίζεται ως περιφερειακός. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Δούκα, με τον οποίον έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος. Την περίοδο 2013-15 φόρεσε την φανέλα της Αναγέννησης Βύρωνα. Το 2015-16 έπαιξε στον Διομήδη Άργους και πέρυσι στον Δούκα. Η ΑΕΚ καλωσορίζει τον παίκτη στην οικογένεια της και του εύχεται κάθε επιτυχία με τη νέα του ομάδα».

Ο Μυλωνάς σε δηλώσεις του στο enwsi.gr σχολίασε: «H AEK είναι ένα μεγάλο σωματείο με σοβαρή
διοίκηση που βάζει υψηλούς στόχους. Ο τρόπος που με προσέγγισε ο κ. Παπασταμάτης έπαιξε σημαντικό ρόλο για να δεχτώ την πρόταση. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση της ΑΕΚ για την τιμή. Πιστεύω πως η ομάδα είναι αρκετά ισχυρή και στόχος είναι η κατάκτηση των τίτλων. Θέλω από την μεριά μου να υποσχεθώ πως θα κάνω πάντα το καλύτερο για την ομάδα. Πάντα θέλω να αγωνίζομαι σε ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις και η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που διεκδικεί τίτλους. Με τις κινήσεις που γίνονται αλλά και τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στην ομάδα, μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τέλους και να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο. Πολύ σημαντικό για μένα είναι η συνεργασία με τον Νίκο Γραμματικό, με τον οποίον έχω δουλέψει στο παρελθόν. Παράλληλα και με τα περισσότερα παιδιά της ομάδας γνωριζόμαστε, γεγονός που θα με βοηθήσει και μένα για να μπω πιο γρήγορα στο κλίμα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, να πετύχουμε τους στόχους μας και μακριά από τραυματισμούς» σχολίασε χαρακτηριστικά.

No comments