Ανανέωσε ο Νταρσουλάντ στον ΑΣΕ Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανανέωσε ο Νταρσουλάντ στον ΑΣΕ Δούκα

Το τμήμα Χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή Σελίμ Νταρσουλάντ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2017-2018).

Ουσιαστικά ο Γάλλος χειροσφαιριστής (γεννηθ. 1989, 1.94μ.), ανοίγει τον κύκλο των ανανεώσεων στον ΑΣΕΔ με τα πρώτα "κομμάτια" να μπαίνουν στο παζλ...Ο 29χρονος ίντερ έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα την περσινή σεζόν, αγωνιζόμενος με τη φανέλα των "μπλε". Αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας στην άμυνα ενώ και στον τομέα της επίθεσης ήταν ουσιαστικός και έδωσε στοιχεία που δεν τα είχε τα προηγούμενα χρόνια.


«ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΣΤΟΝ ΔΟΥΚΑ»


Ο Σελιμ Νταρσουλάντ, λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΑΣΕ Δούκα μίλησε για την απόφαση του να παραμείνει στην Ελλάδα και τον Σύλλογο του Αμαρουσίου.

"Είναι μεγάλη μου χαρά που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον αθλητικό σύλλογο των εκπαιδευτηρίων Δούκα. Με τους ανθρώπους της ομάδας είχαμε άψογη συνεργασία καθόλη τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς και είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη. Συνεχίζω σε μια ομάδα που πρωταγωνίστησε την προηγούμενη σεζόν και όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα προσπαθήσω και εγώ από τη δική μου πλευρά να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Πηγή Γραφείο τύπου ΑΣΕ Δούκα

No comments