Στην Κριμ Λιουμπλιάνα η Τσάκαλου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Κριμ Λιουμπλιάνα η Τσάκαλου

Στο εξωτερικό θα συνεχίσει την καριέρα της η Λαμπρίνα Τσάκαλου. Η 23χρονη αθλήτρια ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφή, αφού υπέγραψε για δύο χρόνια στην Κριμ Μερκάτορ.

Η Σλοβένικη ομάδα είναι η εν ενεργεία νταμπλούχος, έχει κατακτήσει συνολικά 22 πρωταθλήματα, 24 κύπελλα, τρία Σούπερ Καπ Σλοβενίας, δύο Τσάμπιονς Λιγκ, δύο Τσάμπιονς Τρόφι, ενώ έχει παίξει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ άλλες δύο φορές!

Η Τσάκαλου ξεκίνησε την καριέρα της από την Αναγέννηση Άρτας (2007-2010) και στην συνέχεια φόρεσε για μία επταετία την φανέλα της Νέας Ιωνίας με την οποία κατέκτησε 4 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα Ελλάδος.

Η διεθνής αθλήτρια δήλωσε στο sport-fm.gr: «Περίμενα αυτή τη στιγμή αρκετό καιρό. Όπως είχα
δηλώσει ξανά ο κύκλος μου στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε προ πολλού κλείσει και χρειαζόμουν μια καινούρια πρόκληση . Η ομάδα δουλεύει σε άκρως επαγγελματικές συνθήκες , αγωνίζεται στο υψηλότερο διασυλλογικό επίπεδο και θα με βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη μου. Η πόλη είναι πανέμορφη και οι εγκαταστάσεις της ομάδας σύγχρονες και εξελιγμένες όπως αρμόζουν σε αυτό το επίπεδο . Θα ήθελα να ευχαριστήσω φυσικά όσους συνέβαλαν στο να μου δοθεί αυτή η ευκαιρία , τους προπονητές μου και όλο το τιμ και όλους αυτούς που με στήριξαν από την αρχή».

No comments