Ανακοινώθηκε ο Σεϊρεκίδης. Οι πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοινώθηκε ο Σεϊρεκίδης. Οι πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΠΑΟΚ

Κι επίσημα από χθες προπονητής του ΠΑΟΚ ο Στέλιος Σειρεκίδης, ο οποίος ανακοινώθηκε από την διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον κ. Στέλιο Σεϊρεκίδη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη προπονητή του τμήματος Χάντμπολ Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Ο κ. Σεϊρεκίδης έχει διατελέσει προπονητής του τμήματος την περίοδο 2004-2011, συμβάλλοντας στην κατάκτηση των δύο πρώτων πρωταθλημάτων 2009-2010, ενώ υπό τις οδηγίες του η ομάδα προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League την περίοδο 2009-2010.

Ευχόμαστε στον κύριο Σεϊρεκίδη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα."

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ο Στέλιος Σεϊρεκίδης
μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την επιστροφή του και τους στόχους για την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός:

"Επέστρεψα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ καταρχήν τον έφορο του τμήματος, κ. Γρηγόρη Πετρίδη για την πρόταση που μου έκανε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας και φυσικά τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, κ. Θανάση Κατσαρή για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου. Από κει και πέρα ξέρω που έρχομαι, είχα δουλέψει στο Σύλλογο 7 χρόνια. Επανέρχομαι για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάναμε και τότε και που συνέχισαν και οι προκάτοχοί μου".

Για το αν θεωρεί πως υπάρχουν οι συνθήκες στην ομάδα όπως το 2009 και το 2010 (επί θητείας του) ώστε να είναι και πάλι πρωταθλήτρια

"Ναι, νομίζω υπάρχουν οι συνθήκες. Υπάρχει ωριμότητα στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια ότι φτιαγμένος για να διεκδικεί υψηλούς στόχους και να τους πετυχαίνει. Ήδη υπάρχει ένας σταθερός κορμός και πάνω σε αυτόν θα χτίσουμε το επόμενο βήμα μας. Γνωρίζω πολύ καλά σχεδόν όλα τα παιδιά, με τα οποία έχω δουλέψει και τα προηγούμενα χρόνια, τους έχω εμπιστοσύνη και θεωρώ ότι με μία-δύο προσθήκες που θα κάνουμε θα καταφέρουμε να είμαστε πάλι στα πιο ψηλά σκαλοπάτια".

No comments