Παραμένει στη ΧΑΝΘ ο Τάσος Δέσπος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παραμένει στη ΧΑΝΘ ο Τάσος Δέσπος

Τη φανέλα της ΧΑΝΘ με το νούμερο "9", θα φορά για μία ακόμη χρονιά ο Τάσος Δέσπος. Ο 23χρονος περιφερειακός, αν και είχε το δικαίωμα να διαπραγματευτεί ελεύθερα τη μεταγραφή του σε άλλο σύλλογο, επέλεξε να μείνει στην ομάδα που τον ανέδειξε και να την ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Handball Premier για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Ο Τάσος Δέσπος εντάχθηκε στην ακαδημία της ΧΑΝΘ το 2005 και από τη σεζόν 2011-12 μετρά με την ανδρική ομάδα 107 συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα και 284 γκολ. Στη σεζόν 2016-17 ήταν ο πρώτος σκόρερ της ΧΑΝΘ στην
Α2 με 89 γκολ σε 20 αγώνες.

"Για μένα η ΧΑΝΘ είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Από παιδί φοράω τη φανέλα της ομάδας και είναι δύσκολο να την αποχωριστώ. Συζητήσαμε με τον κόουτς και τα στελέχη της ομάδας αναφορικά με την πρόκληση της Handball Premier. Υπάρχει φιλοδοξία, κίνητρο και δυνατότητες για να παίξουμε όμορφο handball. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και αυτό μέτρησε πολύ στην απόφασή μου. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που θα τεθούν", τόνισε ο δίμετρος διεθνής.

Από την πλευρά του, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Λευτέρης Σαρηγιαννίδης επισήμανε ότι "είναι χαρά και ικανοποίηση για όσους βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα, να βλέπουμε αθλητές που πέρασαν την πόρτα της ΧΑΝΘ όταν ήταν παιδιά, να εξελίσσονται και σταδιακά να αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο στο άθλημα. Ο Τάσος είναι ένας από αυτούς τους αθλητές και έχει τις δυνατότητες για να αφήσει το δικό του στίγμα στο ελληνικό handball". 

No comments