Πέντε ανανεώσεις για τη ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πέντε ανανεώσεις για τη ΧΑΝΘ

Με μεγάλη χαρά η ΧΑΝΘ ξεκινά τις ανακοινώσεις αναφορικά με τους αθλητές που θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα στη Handball Premier, τη σεζόν 2017-18. Κύριο μέλημα του τμήματος και του τεχνικού επιτελείου ήταν η παραμονή των αθλητών που αποτέλεσαν τον κορμό της ομάδας, ενώ θα υπάρξουν και κάποιες ποιοτικές προσθήκες.

Ήδη οι Γιάννης Βασιάδης, Νικόλας Σαρηγιαννίδης, Θανάσης Παπαδόπουλος, Σίμος Μπαϊρλής και Σταύρος Ρεμπελάκος συμφώνησαν να φορέσουν τη φανέλα της ΧΑΝΘ και στη νέα σεζόν, μετά τις συζητήσεις με τον προπονητή Αντώνη Τσολάκο και τη διοίκηση.

Ο Γιάννης Βασιάδης ήταν από τους πρωταγωνιστές της σεζόν 2016-17 για τη ΧΑΝΘ. Στην πρώτη
του χρονιά στην ομάδα, ο 28χρονος γιατρός απέκτησε ηγετικό ρόλο ως play maker σκοράροντας  60 γκολ σε 14 αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2 (μ.ο. 4,3) και 17 γκολ σε τρεις αγώνες στο Κύπελλο Ελλάδος (μ.ο. 5,7). Στον ημιτελικό του Final 4 της Κοζάνης ήταν συγκλονιστικός καθώς αν και υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο ρινικό οστό αγωνίστηκε μέχρι τέλους κόντρα στον Πανελλήνιο σκοράροντας έξι τέρματα.

Ο Νικόλας Σαρηγιαννίδης είναι ο αρχαιότερος της σημερινής ομάδας. Ο 25χρονος πίβοτ ξεκίνησε το Handball στη ΧΑΝΘ το 2001 και στη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε καθήκοντα αρχηγού. Δεν έχασε ούτε έναν αγώνα σκοράροντας 56 γκολ σε 23 ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου. Καλύτερη επίδοσή του ήταν τα οκτώ γκολ στον εντός έδρας αγώνα με τον Πρωτέα Άρτας. Στη Handball Premier μετράει 108 συμμετοχές.

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος επίσης αποτελεί γέννημα θρέμμα της ΧΑΝΘ. Στη σεζόν 2016-17 ο 23χρονος περιφερειακός σκόραρε 55 γκολ σε 19 αγώνες πρωταθλήματος και 11 γκολ σε τρεις αγώνες κυπέλλου. Ήταν πρωταγωνιστής στον εκτός έδρας αγώνα με τη Δράμα 1986 (9 γκολ) και στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στο Διομήδη Άργους όπου σκόραρε επτά τέρματα.

Για τον Σίμο Μπαϊρλή η σεζόν ξεκίνησε άτυχα, καθώς τραυματίστηκε στην προθέρμανση του αγώνα της πρεμιέρας με τον Πρωτέα Άρτας. Έχασε τους πρώτους έξι αγώνες , όμως στη συνέχεια ο 22χρονος δεξιός ίντερ ήταν ιδιαίτερα σταθερός τελειώνοντας τη σεζόν με 55 γκολ σε 16 αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Ο Σταύρος Ρεμπελάκος ήρθε στη ΧΑΝΘ στα μέσα της σεζόν. Το πάθος του και η ικανότητα στην άμυνα, η εμπειρία του και η συνολική λειτουργία του μέσα στην ομάδα βοήθησαν απόλυτα στην επίτευξη των στόχων. Ο 27χρονος αριστερός εξτρέμ από τη Βέροια, σκόραρε 33 γκολ σε 12 αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

No comments