Ολα για τη νίκη πρόκριση ο Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολα για τη νίκη πρόκριση ο Δούκας

Το τελευταίο παιχνίδι για τα πλέι οφ της Handball Premier δίνει σήμερα στις 18.30 ο ΑΣΕΔ ο οποίος θα υποδεχτεί τον Διομήδη Άργους, στην αυλαία της 3ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιώργου Κρανάκη κρατά ουσιαστικά την τύχη της στα χέρια της και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να ανοίξει διάπλατα την πόρτα για τους τελικούς της φετινής σεζόν. Ο Δούκας βρίσκεται στην 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας αφού μετρά δύο νίκες επί της ΑΕΚ και του ΙΕΚ Ξυνή και θέλει να κάνει και το τρίτο ουσιαστικό βήμα που θα του δώσει την πρόκριση.

ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ: “ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ”


Στάθης Ζαμπούνης και Γιώργος Μπάρμπας μιλούν για το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ και ξεκαθαρίζουν ότι ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του άλλου ζευγαριού η ομάδα θα τα δώσει όλα για να μπορέσει να φτάσει στην κατάκτηση μιας ακόμα νίκης και να περάσει χωρίς βαθμολογική απώλεια στους τελικούς σε ένα παιχνίδι που και οι δύο το χαρακτήρισαν άκρως επικίνδυνο.

"Θεωρώ ότι το παιχνίδι της Κυριακής είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιας. Το γεγονός ότι έχουμε κερδίσει τα δύο προηγούμενα και ο Διομήδης είναι αδιάφορος βαθμολογικά το καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνο. Καμία πρόκριση δεν έχει κριθεί ακόμα και πρεπει να παρουσιαστούμε ακόμα πιο μαχητικοί και αποφασισμένοι προκειμένου να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση. Ο Διομήδης από τη στιγμή που δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο θα παίξει απελευθωρωμένα και χωρίς άγχος και αυτό ειναι που κάνει το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο”, δήλωσε ο Στάθης Ζαμπούνης.

ΜΠΑΡΜΠΑΣ: “ΔΕΝ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΙΚΗ”

Από την πλευρά του ο έμπειρος πορτιέρο του ΑΣΕ Δούκα, Γιώργος Μπάρμπας επισημαίνει. “Για εμάς όπως και τα δυο προηγούμενα παιχνίδια με την ΑΕΚ ακι τον ΙΕΚ Ξυνή έτσι και αυτό με τον Διομήδη Άργους είναι δίχως αύριο για αυτό και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να εξασφαλίσουμε κια μαθηματικά τη συμμετοχή μας στους τελικούς της φετινής χρονιάς. Σε καμία περίπτωση δεν μπαίνουμε στη λογική να περιμένουμε να δούμε εαν ο ΙΕΚ Ξυνή θα νικήσει ή όχι την ΑΕΚ. Έχουμε επικεντρωθεί στο δικό μας παιχνίδι και δεν παρεκκλίνουμε καθόλου από τον στόχο της νίκης. Γνωρίζουμε ότι ο Διομήδης Άργους είναι μια ιδιαίτερα μαχητική ομάδα που έβγαλε σταθερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς για αυτό και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 60 αγωνιστικά λεπτά. Ο τομέας της άμυνας θα ειναι και πάλι καθοριστικός για εμάς για αυτό θα πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή για να πάρουμε αυτό που θέλουμε”.

Κυριακή 14 Μαΐου
Δαϊς 18:30, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος, Αντωνόπουλος).

No comments