Τουρνουά Ολυμπισμού και Αλληλεγγύης στα Χανιά - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τουρνουά Ολυμπισμού και Αλληλεγγύης στα Χανιά

Παρουσία των Ολυμπιονικών Δημήτρη Καφφάτου και Νίκου Κοκολοδημητράκη

Στα πλαίσια των καινοτόμων αθλητικών δραστηριοτήτων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση το Δημοτικό Σχολείο Κανδάνου Χανίων σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο Α.Ο. Σελίνου Υρτακίνα οργάνωσε Τουρνουά Ολυμπισμού και Αλληλεγγύης υπό την αιγίδα του Δήμου Καντάνου-Σελίνου.

Περίπου 170 μαθητές των Δημοτικών σχολείων της Κανδάνου, Παλαιόχωρας, Κουντούρας και του 1ου Χανιών είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στις
ολυμπιακές αξίες της συνεργασίας και της ευγενής άμιλλας μέσα από αγώνες χειροσφαίρισης. Το παρόν έδωσαν οι Ολυμπιονίκες του χάντμπολ Δημήτρης Καφφάτος Δημήτρης, Νίκος Κοκολοδημητράκης και του πόλο Γεωργία Ελληνάκη, οι οποίοι με την παρουσία και την συμμετοχή στην διεξαγωγή του τουρνουά μετέφεραν στα παιδιά τις πολύτιμες εμπειρίες τους από την αθλητική τους σταδιοδρομία. Επίσης το παρόν έδωσε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής της Ολυμπιακής Εκεχειρίας Κωνσταντίνος Φίλης. Η διοργάνωση του Τουρνουά έγινε από την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κανδάνου Βίκυ Γεωργαντά σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής των Δημοτικών Σχολείων Κανδάνου και Κουντούρας Όλγα Τσάμη, ενώ στην διεξαγωγή των αγώνων συμμετείχε και ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής του χάντμπολ Ηλίας Κιναλόπουλος.

No comments