Στην Πάτρα βρέθηκαν οι ακαδημίες του ΓΣ Άρτας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Πάτρα βρέθηκαν οι ακαδημίες του ΓΣ Άρτας

Ήταν όλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ την Κυριακή στην Πάτρα, όπου οι ομάδες υποδομών της Ακαδημίας των Σπορ φιλοξένησαν τις αντίστοιχες ομάδες της ΑΡΤΑ HANDBALL στο Κουκούλι (δίπλα στο υπέροχο Παμπελοποννησιακό Στάδιο) και έπαιξαν φιλικά παιχνίδια.

Όλοι οι αθλητές – τριες που αγωνίστηκαν ευχαριστήθηκαν τις στιγμές των παιχνιδιών και απόλαυσαν τα παιχνίδια στην πρωτεύουσα της Αχαίας μιας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο, όταν η ΑΡΤΑ HANDBALL θα ανταποδώσει την άριστη φιλοξενία στην Άρτα.

ΠΡΟ-ΜΙΝΙ : ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ-ΑΡΤΑ HANDBALL 9-14 (ημ. 1-6)

ΜΙΝΙ : ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ-ΑΡΤΑ HANDBALL 18-19 (ημ. 9-9)
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β' : ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ-ΑΡΤΑ HANDBALL 13-25 (8-13)
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α' : ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ-ΑΡΤΑ HANDBALL 32-24 (13-8)
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α : ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ-ΑΡΤΑ HANDBALL 18-5 (7-1)

Η διοικούσα επιτροπή της ΑΡΤΑ HANDBALL ευχαριστεί τον Γιάννη Παπαγιαννόπουλο και τη Βάσω Βουκελάτου και φυσικά όλους από την Ακαδημία Πάτρας,διοίηκηση και υπόλοιπους προπονητές, για την απίστευτη φιλοξενία και την άρτια οργάνωση των παιχνιδιών.


Ευχαριστούμε ,επίσης, τον πατρινό διαιτητή,Γιώργο Αβράμη,που αφιλοκερδώς σφύριξε τα παιχνίδια των μικρών και τίμησε με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες των δύο ομάδων για την ανάπτυξη του αθλήματος.


Οι γονείς των αθλητών μας βρέθηκαν κοντά στην αποστολή,απόλαυσαν μαζί με τα παιδιά τους βόλτα στην πανέμορφη Πάτρα και χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων.

Το επόμενο ταξίδι των ακαδημιών της ΑΡΤΑ HANDBALL έχει ήδη προγραμματιστεί για την Κέρκυρα το Σάββατο 17 Ιουνίου

No comments