Ανακοίνωση της ΟΧΕ δυο ώρες πριν τον δεύτερο τελικό.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση της ΟΧΕ δυο ώρες πριν τον δεύτερο τελικό....

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Η επιλογή του Δούκα να δυναμιτίσει το κλίμα των τελικών με ότι αυτό συνεπάγεται για το άθλημα μας, πιστεύουμε ότι έχει ήδη κριθεί από το σύνολο του ελληνικού χάντμπολ.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης προσβάλει βάναυσα στο σύνολο της την εκλεγμένη -με καθολική στήριξη των σωματείων- Διοίκηση της Ομοσπονδίας και ελπίζουμε οι συντάκτες της να έχουν επαρκείς εξηγήσεις, όταν θα κληθούν από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα.

Είναι φανερό ότι κάθε χρόνο αλλάζουμε χορηγούς...
2013: ΑΕΚ
2014: Διομήδης Άργους
2015: ΠΑΟΚ
2016: Φίλιππος Βέροιας
2017: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. ή ΑΣΕ Δούκα

Όσον αφορά την θεωρεία περί πραγματικού πρόεδρου προτείνουμε να παρακολουθήσετε το μάθημα: «Εκπαιδευτικά εικονικά περιβάλλοντα και κόσμοι». Σε αυτό παρουσιάζονται τα εκπαιδευτικά εικονικά περιβάλλοντα και κόσμοι, ως τα περιβάλλοντα που βασίζονται σε ένα παιδαγωγικό μοντέλο, όπου δημιουργεί, τροποποιεί ή χειρίζεται ο μαθητής για να αναπαραστήσει τις γνώσεις του.

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟΙ:
-Στους τελικούς του πρωταθλήματος με τηλεοπτική κάλυψη σε γεμάτο γήπεδο με κορυφαία ζευγάρια διαιτητών, το μόνο που απασχολεί την Διοίκηση και τον κόσμο του χάντμπολ είναι η βελτιστοποίηση της εικόνας του αθλήματος και όχι ποιος θα κερδίσει το πρωτάθλημα!

-Τους τελικούς παρακολουθούν φίλαθλοι όλης της αθλητικής οικογένειας και γι’ αυτό είναι σημαντικό να οικοδομείται η αθλητική κουλτούρα των ομάδων, της αξίας και όχι της στείρας επιτυχίας. Αυτή πρέπει να είναι και η ειδοποιός διάφορα μας από τα άλλα αθλήματα.
-Ο χώρος της διαιτησίας βρίσκεται σε φάση ανασυγκρότησης και ανανέωσης με βάση τις ανάγκες των πρωταθλημάτων και με αποκλειστική ευθύνη της ΚΕΔ και των ενώσεων των διαιτητών.
Ουδείς παρεμβαίνει υπέρ η κατά κανενός σωματείου ή διαιτητών γιατί η αξιοπιστία των πρωταθλημάτων μας είναι η βάση για την ποιοτική άνοδο του αθλήματος και όχι ποιοι θα πάρουν τους τίτλους!
-Οι χορηγοί δεν εγγυούνται την βιωσιμότητα των αθλημάτων, ούτε των συλλόγων τους. Οι χορηγοί έρχονται και παρέρχονται, αυτό που μένει είναι το άθλημα και η προοπτική που δίνει στους αθλητές και τις αθλήτριες του.

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ!
-Η αυθόρμητη αντίδραση που επιλέξατε είναι ο εύκολος δρόμος. Η συνειδητή αντίδραση είναι ο δύσκολος γιατί γεννιέται μετά από επίπονη διαλεκτική σκέψη κι όχι από πρόσκαιρο θυμό. Εδώ είναι απαραίτητο να παραθέσουμε τη μοναδική δήλωση μετά τον πρώτο τελικό του αθλητή του συλλόγου σας Φραγκίσκου Ζαλώνη: «Χάσαμε δίκαια. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ήμασταν παρόντες και δεν εκμεταλλευτήκαμε το δυνατό μας όπλο που είναι η άμυνα. Δεν καταφέραμε να σταματήσουμε τα ατού του αντιπάλου και συγκεκριμένα τους Αλβανό και Παπακυπριανού. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το ματς και να επικεντρωθούμε στον δεύτερο τελικό με στόχο να ισοφαρίσουμε την σειρά σε 1-1».

Προφανώς γνωρίζει τους βασικούς κανονισμούς και δεν αντιλήφθηκε την «κακιά διαιτητική στιγμή», αποδεικνυόμενη από μεμονωμένη στατιστική ανάλυση!

Εκ του Δ.Σ. της ΟΧΕ

No comments