Να πανηγυρίσει τον τίτλο σήμερα θέλει ο ΙΕΚ Ξυνή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Να πανηγυρίσει τον τίτλο σήμερα θέλει ο ΙΕΚ Ξυνή

Τελικοί Handball Premier πράξη τρίτη με τον ΑΣΕ Δούκα να υποδέχεται τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας προηγείται με 2-0 στις νίκες, εκμεταλλευόμενη την έδρα της και θέλει μία ακόμα για να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορίας της.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» μπορεί βρίσκεται με την... πλάτη στον τοίχο, αλλά δεν χάνει την πίστη της, ότι μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το δεύτερο κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Από την πλευρά του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ο πλέι μέικερ Θόδωρος Γκέρτσος τόνισε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ:
«Όπως λέει και ο λαός μας... έχουμε φάει τον γάιδαρο και μας έμεινε η ουρά. Τα δύο ματς ήταν πολύ δύσκολα και χρειάστηκε επιμονή και υπομονή για να κερδίσουμε μία σκληροτράχηλη και ανταγωνιστική ομάδα, όπως ο Δούκας. Θέλουμε να τελειώσουμε την σειρά και να μην δώσουμε δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει σε ανατροπή. Περιμένω έναν μεγάλο τελικό, γνωρίζοντας πως ο Δούκας θα παίξει το τελευταίο του χαρτί. Πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αν οι τερματοφύλακες μας έχουν καλή απόδοση και η άμυνα μας σταθεί όπως πρέπει, θα είμαστε οι νικητές».

No comments