Χωρίζουν οι δρόμοι για ΑΕΠ Πανόραμα και Βασίλη Σκανδάλη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χωρίζουν οι δρόμοι για ΑΕΠ Πανόραμα και Βασίλη Σκανδάλη

Ύστερα από δυο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας ΑΕΠ Πανόραμα και Βασίλης Σκανδάλης δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

"Η ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας χάντμπολ Βασίλη Σκανδάλη.
Στα δύο χρόνια της συνεργασίας μας με τον κ. Σκανδάλη, η ομάδα των γυναικών πέτυχε την άνοδό της από την Α2 στην Α1 Εθνική κατηγορία, καθώς και την παραμονή της στην ''μεγάλη'' κατηγορία καταλαμβάνοντας την 5η θέση στην τελική κατάταξη. Επιπλέον, συμμετείχε και στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ευχαριστεί θερμά τον Βασίλη για την απολύτως επιτυχημένη συνεργασία τους, και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του."

Από την πλευρά του ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: "Η ζωή είναι κύκλοι, που ανοίγουν και κλείνουν.
Κάπως έτσι κλείνει και ο κύκλος της ΑΕΠ HONDA Πανόραμα. Μετά από δύο, νομιζω, πολύ πετυχημένες σαιζόν (άνοδος στην Α1 και παραμονή) ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστεύτηκαν και συνεργαστηκαμε αυτά τα δύο χρόνια , αλλά κυρίως θα ήθελα να ευχαριστήσω , για ακόμη μία φορά , όλες τις αθλήτριες που καθημερινά "υπέμειναν στωικά" την παρουσία μου. Τέλος να ευχηθώ , αυτή η ομάδα να μακροημερεύσει και πολύ σύντομα να οδηγηθεί σε διακρίσεις."

No comments