Διήμερο τουρνουά δημοτικών διοργάνωσε η ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διήμερο τουρνουά δημοτικών διοργάνωσε η ΧΑΝΘ

Μεγάλη απήχηση είχε το διήμερο τουρνουά δημοτικών σχολείου της Καλαμαριάς, που διοργάνωσε το γραφείο φυσικής αγωγή της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του τμήματος Handball της ΧΑΝΘ.

Στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝ Καλαμαριάς, σε δύο ανοικτά γήπεδα, περισσότερα από 300 αγόρια και κορίτσια, από 12 δημοτικά σχολεία της καλαμαριάς έπαιξαν Handball και πήραν μέρος σε 30 αγώνες. Έτσι αναβίωσε μία παράδοση που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '90 στον ίδιο χώρο και είχε λαμπρά αποτελέσματα ως προς την παραγωγή αθλητών.

Οι προπονητές των ακαδημιών μας, Γιώργος Βασιλειάδης και Γιώργος Μπουμπάκης φρόντισαν ώστε
όλα να κυλήσουν άψογα σε οργανωτικό επίπεδο, ενώ για τις ανάγκες του τουρνουά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και οι αθλητές Τάσος Δέσπος, Χρήστος Στίγγας, Χρήστος Μπαλτατζής, Βασίλης Μπόλας, Λάμπης Οικονόμου και Σπύρος Γιώτης. Μάλιστα, ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας, Αντώνης Τσολάκος, ήταν στον πάγκο του 11ου δημοτικού σχολείου Καλαμαριάς, στο οποίο υπηρετεί ως καθηγητής φυσικής αγωγής.

Αυτό ήταν το δεύτερο τουρνουά Handball για τα δημοτικά σχολεία της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, καθώς είχε προηγηθεί εκείνο του Απριλίου, στο αθλητικό κέντρο της ΧΑΝΘ. Συνολικά στα δύο τουρνουά πήραν μέρος περισσότερα από 700 παιδιά, από 35 δημόσια και ιδιωτικά δημοτικά σχολεία.

No comments