Α2 ανδρών: Στην τρίτη θέση του 1ου ομίλου τερμάτισε ο Λεωνίδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 ανδρών: Στην τρίτη θέση του 1ου ομίλου τερμάτισε ο Λεωνίδας

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις του ο Λεωνιδας Αγιων Αναργυρων καταλαμβάνοντας την 3ή θέση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικης κατηγορίας που αποτελεί και την καλύτερη απο την άνοδο που είχε πετύχει η ομάδα στην Α1 την σεζόν 2000-01. 

Στο τελείωμα μίας άκρως επιτυχημένης χρονιάς και για τις δύο ομάδες, ο Λεωνιδας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα κερδίζοντας σε ενα σχεδόν γεματο γήπεδο τον Ολυμπιακό Κερατσινίου με 28-26.

Η ομαδα του Ολυμπιακου ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ μέχρι το 50'
(19-21). Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν την ανατροπή πετυχαίνοντας τη νίκη με τελικό σκορ 28-26.

Ο προπονητής των γηπεδούχων Δημήτρης Αθανασιάδης δήλωσε: "Μονο ευχαριστημένοι μπορούμε να ήμαστε, αφου πήραμε αυτο που μας άξιζε τελικα. Θελω να ευχάριστησω τους παίχτες μου μία ακομα φορα. Η επιτυχια ειναι δική τους. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την τιμη που μου έκανε να οδηγήσω την ομαδα σε εκείνο το δυσκολο σημείο φτάνοντας μεχρι εδώ, ολο τον κόσμο που μας στήριξε όλη την χρονιά ακομα και στα δύσκολα γεμίζοντας το γήπεδο και ενα μεγαλο ευχαριστω στους χορηγούς αυτής της ομάδας το Cafespresso και τον Αντώνη Κλη την Εταιρεία Devotion και τον Δημήτρη Μανδηλαρά το κομμωτήριο Comi και τον Παναγιώτη Σκεπεταρη το γραφειο κηδειων Σαρχοσογλου τους γιατρούς μας καρδιολόγο κ.Νικητοπουλο Σταύρο του φυσιοθεραπευτές μας Μπακασετα Κώστα και Αναστασόπουλου Νανσυ. Όλοι αυτοί εργάστηκαν για να βγει αυτο το θετικό για την ομαδα μας αποτελεσμα. Τέλος να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην αλλη ομαδα της πόλης τον ΓΑΣΚαματερου για το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Handball Premier. Καλο καλοκαίρι σε ολο τον κόσμο του αθλήματος."

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 28-26
5λεπτα: 1-3, 2-5, 5-7, 8-10, 10-13, 13-15 ημίχ. 14-17, 15-19, 19-21, 24-22, 28-24, 28-26 τελικο
 
Α.Ο.Λεωνιδας Αγιων Αναργυρων Αντωνιαδης. Παρασχης (4). Κολλυρης (3). Μηνιωτης (7). Μανδυλαρας. Ξυχαλιδης. Τσελος (2). Οικονομιδης (1). Σοφικιτης. Τσακουλης (6). Γκικας. Γιαννακουρας. Θανος (2). Γιαννοπουλος (1). Βασιλείου. Γουναρας (2). Προπονητής:Αθανασιαδης Δημητρης 

Ολυμπιακός Κερατσινιου (Ανταλης Ιωάννης): Ανδριωτης. Μαρουδας (5) Σαμαρας (3). Λοπαρνακης (2), Καραγκουνης. Κουλακαρης (2). Διάλεκτος (2). Νικολαιδης. Μπουλουμπασης (2). Μπαρμπαρακης (5). Ξενιδης. Τσακίρης. Καραγεωργος. Ματθιαδης (5). Τυμπαμπογλου. Παντελακης. 




No comments