Αγώνας δίχως αύριο για τον Δούκα κόντρα στον Πανελλήνιο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αγώνας δίχως αύριο για τον Δούκα κόντρα στον Πανελλήνιο

Αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τελικής πτώσεως και να πάρει τη νίκη κόντρα στον Πανελλήνιο, για να εξασφαλίσει και το «εισιτήριο» που οδηγεί στα πλέι οφ της φετινής Handball Premier, είναι ο ΑΣΕ Δούκα.

Το συγκρότημα του Γιώργου Κρανάκη το Σάββατο (22/04) στις 19.30 θα υποδεχτεί την ομάδα του Πανελληνίου, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και οι “μπλε” θέλουν μόνο το ροζ φύλλο αγώνα για να συνεχίσουν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

ΤΟΜΠΡΟΣ “ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ”

Οι δύο αρχηγοί του Δούκα, Γιώργος Τόμπρος και Φραγκίσκος Ζαλώνης δίνουν ουσιαστικά σύνθημα
νίκης για τον αγώνα του Σαββάτου και παράλληλα καλούν τους φιλάθλους της ομάδας να γεμίσουν το Δαΐς και να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση των δύο πολυπόθητων βαθμών.

“Για εμάς το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου. Παίζεται η προσπαθεια και ο κόπος μιας ολόκληρης χρονιάς. Ο Πανελλήνιος έχει αποδείξει από την πορεία του στο πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος ότι είναι ένας αξιόμαχος και σκληροτραχηλος αντιπαλος. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον συγκεκριμένο αγώνα. Έχουμε θέληση και δίψα για πρόκριση στα playoffs και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Εύχομαι το βράδυ το Σαββάτου να μας βρει στη 2η θέση και από τη Δευτέρα να αρχίσουμε την προετοιμασία για τα παιχνίδια της τετράδας", τονίζει ο Γιώργος Τόμπρος.

ΖΑΛΩΝΗΣ:” ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΧΩΣ ΓΥΡΙΣΜΟ”

Στην κρισιμότητα του αγώνα του Σαββάτου στάθηκε και ο Φραγκίσκος Ζαλώνης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: “Τα πράγματα είναι πολύ απλα. Το Σάββατο δίνουμε έναν αγώνα δίχως γυρισμό. Θέλουμε τη νίκη κόντρα στον Πανελήνιο για να προκριθούμε στα playoffs της φετινής χρονιάς και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους ότι μας αναλογεί από τη φετινή χρονιά.

Το παιχνίδι χρειάζεται υπομονή και καθαρό μυαλό. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την κάθε επίθεση και αντίστοιχα την κάθε άμυνα μας για να μπορέσουμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο μας και να φτάσουμε στην επικράτηση.

Ξεκάθαρα, είναι ένα παιχνίδι - τελικός για εμάς και το μοναδικό αποτελέσμα που μας ικανοποιεί είναι η νίκη. Πιστεύω ότι βάση της συλλογικής προσπάθειας που έχουμε κάνει σε όλα τα κομμάτια του τμήματος χάντμπολ από την αρχή της σεζόν, αξίζουμε να είμαστε στην τετραδα και καλούμαστε να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο το προσεχές Σάββατο”, δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

“Ο κόσμος φέτος έχει σταθεί αρωγος στην προσπάθεια μας και ήταν δίπλα μας σε πολύ σημαντικά παιχνίδια. Το Σάββατο λοιπόν δίνουμε έναν αγώνα επιβίωσης και είμαι σιγουρος ότ οι κερκιδες του Δαΐς θα είναι και πάλι γεμάτες και οι φίλαθλοι μας θα αποτελέσουν τον παίκτη παραπάνω και θα μας δώσουν ένα επιπλέον κίνητρο για να φτάσουμε στη νικη”.

Πηγή Γραφείο τύπου ΑΣΕ Δούκα

No comments