Με σύμμαχο την παράδοση η ΑΕΚ υποδέχεται τον Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με σύμμαχο την παράδοση η ΑΕΚ υποδέχεται τον Δούκα

Η «Ένωση» έχοντας εξαιρετική ψυχολογία μετά την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ που σήμανε την είσοδο στα πλέι οφ θα υποδεχθεί τον Δούκα στο γήπεδο χάντμπολ της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ.

Στο ίδιο γήπεδο πριν μερικές εβδομάδες νίκησε 35-30 την ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» με εξαιρετική εμφάνιση, ενώ κυριάρχησε και στο παιχνίδι του α’ γύρου στο Δαϊς με 27-21.
Αυτές οι δύο νίκες στην κανονική διάρκεια της δίνουν σοβαρό πλεονέκτημα, αφού ακόμα και σε περίπτωση ήττας αύριο, αν οι δύο ομάδες ισοβαθμήσουν στο τέλος των πλέι οφ, η «Ένωση» θα έχει το πάνω χέρι.

Η παράδοση είναι ξεκάθαρα υπέρ της ΑΕΚ, η οποία σε 33 αναμετρήσεις, έχει νικήσει 20 φορές, ο
Δούκας 9, ενώ 4 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Με γηπεδούχο την «Ένωση» έχουν διεξαχθεί 18 παιχνίδια σε 8 διαφορετικά κλειστά (Ηλιούπολης, Μενιδίου, Βύρωνα, Ιωνικού ΝΦ, Πανελληνίου, Πολιτείας, Καματερού, ΟΑΚΑ). Η ΑΕΚ υπερτερεί με 11 νίκες, 6 έχει ο Δούκας, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο.

«Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη»
Ο αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ Διονύσης Γεωργιάδης σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Θεωρώ ότι είναι το πιο καθοριστικό από τα τρία ματς που θα παίξουμε στην σειρά των πλέι οφ. Για εμάς η χρονιά είναι ήδη πετυχημένη. Φυσικά όμως όπως λέει και ο λαός μας... τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για να πάμε στον τελικό. Η αλήθεια είναι ότι απέναντι στον Δούκα κάνουμε καλά παιχνίδια και αποτελέσματα. Παρόλο που φέτος έχουμε δύο νίκες στην κανονική διάρκεια, ο Δούκας έχει πολύ καλό ρόστερ, το καλύτερο που είχε τα τελευταία χρόνια και πριν ξεκινήσει η σεζόν θεωρούνταν εκ των φαβορί για να παίξει στον τελικό. Ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένουμε για μια ακόμα φορά να δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα και να μας δώσει ώθηση για την νίκη».

No comments